Mesajul cutremurător postat de colegii unui bărbat din Deva mort de COVID-19. În urmă au rămas soția, grav bolnavă, și șase copii

Publicat: 18/04/2020 | 09:26

Un bărbat din Deva se numără printre cele 411 victime pe care virusul COVID-19 le-a făcut în România. Avea 49 de ani, dar și șase copii, care acum au rămas orfani de tată. Colegii de muncă ai bărbatului au făcut un apel disperat pe Facebook, pentru a ajuta copii aflați într-o situație disperată. (CITEȘTE ȘI: PRIN CE MODALITATE ARE PUTEA FI ANULATE AMENZILE COLOSALE, DATE ÎN BAZA ORDONANȚELOR MILITARE. FOSTUL PREŞEDINTE CCR: „S-A EXAGERAT, ESTE SPECIFIC ROMÂNESC”)

Potrivit informaţiilor publicate de Ministerul Sănătăţii, bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva – Secţia Boli Infecţioase pe 3 aprilie. A fost apoi transferat la Anestezie – Terapie Intensivă, fiind confirmat cu Covid 19. A murit pe 15 aprilie, fără a avea condiţii medicale pre-existente cunoscute. (NU RATA: RAED ARAFAT SE ADRESEAZĂ DIN NOU ROMÂNILOR: „DE PAȘTE MERSUL LA BISERICĂ E INTERZIS PRIN LEGE. TREBUIE SĂ OPRIM DEZASTRUL”)

Apelul disperat pe Facebook făcut de colegi

Iată mesajul pe care unul dintre colegii b[rbatului l-a postat pe pagina de socializare:

„TE ROG AJUTĂ DACĂ POȚI, PUȚINUL TĂU CONTEAZĂ!

Vinerea Mare!

Prilej de iertare și împăcare! Să ne fie tuturor această zi una a gândului curat și a sufletului împăcat.

Despre asta vreau să vă vorbesc dragi prieteni, să pot fi cu sufletul împăcat, că nu am rămas indiferent în fața unei situații tragice a unor semeni de-ai noștri, pe care vreau să v-o fac cunoscută, în speranța că vom putea aduce, ÎMPREUNĂ, un dram de bine acestei familii greu încercate!

SPITALELE MOBILE, UN AJUTOR REAL PENTRU TRATAREA CAZURILOR DE COVID-19. CARE ESTE PREȚUL UNEI ASTFEL DE UNITĂȚI ȘI UNDE O SĂ FIE AMPLASATE

15.04 2020, dată la care Barbu Horațiu Titus de 50 de ani, tatăl a 6 copii, 4 băieți și 2 fete, (cel mic având doar 4 ani), moare răpus de virusul nemilos.

În urma lui, pe lângă cei 6 copii rămași orfani de tată, a rămas soția care suferă de o boală cronică și nu lucrează. Fiind izolați la domiciliu, la înmormântare nu a putut fi prezent decât fiul Cristian, de 18 ani, care este elev la Seminarul Teologic din Alba Iulia.

Neavând bunici și alt ajutor, Cristian a fost nevoit să poarte pe umerii lui întreaga povară a acestei tragedii ce le-a lovit familia, ducându-și tatăl la groapă de unul singur.

Am aflat despre această nenorocire de la directorul Seminarului Teologic, domnul pr.prof.dr. Eugen Pintea, care nu a rămas indiferent față de tragedia prin care trece familia elevului Cristian.

MEDICII SUNT ÎN ALERTĂ! A FOST DESCOPERIT UN SIMPTOM BIZAR AL NOULUI CORONAVIRUS! CE AU OBSERVAT SPECIALIȘTII LA PERSOANELE INFECTATE CU SARS-COV-2

Vă cer ajutorul și vă rog din suflet, pe cei care puteți, să contribuiți financiar în contul deschis pe numele lui Cristian:

Barbu Cristian

RO69BTRLRONCRT0519960901

BT Pay 0774607713

Banca Transilvania

Totodată, vă rog să distribuiți această postare, poate, ajungând la cât mai multă lume, din puțin câte puțin, vom aduce un gram de bucurie acestei familii greu încercate!

Vă mulțumesc pentru atenția acordată, dragi prieteni și vă doresc sănătate, sărbători binecuvântate, în pace și liniște sufletească!”, a scris Claudiu pe pagina sa de Facebook.