Mesajul controversat transmis de Carmen de la Sălciua, după ce s-a despărțit definitiv de Culiță Sterp. Cântăreața, atac dur la adresa fostului soț

Publicat: 18/02/2020 | 12:37

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA v-a informat, în exclusivitate, că artiștii Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu mai formează un cuplu. La numai o zi după ce noi am scos la iveală acest lucru, Carmen de la Sălciua a lansat un atac dur la adresa fostului soț. Și nu, nu l-a menajat deloc!

Carmen de la Sălciua îl atacă dur pe Culiță Sterp, la numai o zi de când site-ul nr. 1 din România v-a informat că cei doi nu mai formează un cuplu. pe contul ei de Instagram, cântăreața care rupe trending-ul în două pe Youtube a postat un mesaj extrem de controversat, prin intermediul căruia face trimitere la fostul său soț, dar și al perioada tensionată dintre ei.

„Cea mai frumoasă priveliște vine după cea mai grea urcare” a scris Carmen de la Sălciua în dreptul unei fotografii în care, aparent, pare destul de fericită și liniștită. Internauții i-au lăsat mai multe comentarii în care o încurajează să treacă peste situația neplăcută în care se află și, desigur, au înroșit butonul de like. În urmă cu doar o zi, noi vă dezvăluiam, în exclusivitate, că cei doi artiști nu mai formează un cuplu.

Sursele de încredere cancan.ro ne-au dezvăluit că ruptura dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp este, de această dată, definitivă, iar cântăreața ar fi foc și pară pe fostul său soț.

„Carmen și Culiță s-au despărțit iar, din ce am auzit, s-au certat foarte urât. Au existat mai multe neînțelegeri între ei, de când s-au împăcat ultima dată. Ea spunea mereu că el nu o ascultă, nu o înțelege și nu îi este alături. Nu se mai înțelegeau de ceva vreme, oricum… nu e o noutate pentru nimeni.

Prietenii lor apropiați știu lucrurile astea, în ultimul timp chiar refuzau să mai iasă împreună și se afișau doar dacă aveau vreun eveniment de onorat și era scris numele lor în contract. Nu aveau de ales… munca e muncă, viața privată e altceva. Este adevărat că ea (Carmen de la Sălciua, n.r.) a avut ceva probleme de sănătate, a avut tratament, nu s-a simțit prea bine. Nu s-a mai ocupat nici de Instagram și a lăsat pe locul doi și muzica, s-a ocupat de ea, să-i fie bine. Este foarte supărată Carmen și, mai mult, dezamăgită de gesturile lui Culiță. Efectiv, lui nu i-a păsat. Nici nu a vizitat-o sau ceva. Alături i-a stat o bună prietenă și atât. Carmen zice că nu se mai împacă niciodată cu el, că nu s-a schimbat nimic” ne-au spus sursele noastre, despre despărțirea dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp.