Mesajul care dinamitează scandalul divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea: „Andreea Bălan este nascută pentru a rămâne lângă Keo”

Publicat: 10/03/2020 | 13:01

În plin scandal legat de divorț, George Burcea a primit un mesaj extrem de controversat. Pe pagina de Facebook a soțului Andreei Bălan, un internaut i-a mărturisit acestuia că relația cu artista a fost una falsă și chiar l-a numit actor și în viața reală, nu doar pe scenă. 

O internaută i-a dat o lovitură de zile mari lui George Burcea! Aceasta i-a postat actorului un comentariu în care îl pune la zid și îl numește actor și în viața reală, dar, cel mai important, subliniază un aspect-cheie: faptul că imediat după ce Andreea Bălan s-a despărțit de Keo, cântăreața a început să scoată piese despre iubire, dar și despre trădare!

Internauta i-a mai mărturisit lui Burcea că și-ar dori ca Andreea Bălan să se întoarcă în brațele lui Keo, acolo unde, consideră ea…îi este locul. „Eu zic așa… Relatia ei cu tine a fost o furie a trecutului!
De ce piesele scoase după ruptura de Keo sunau doar despre trecutul ei, despre trădare, dezamăgire, iubire imensă?!

George, Andreea este născuta pentru a rămâne lânga Keo și noi, majoritatea, așa ne dorim să o vedem!!!

Tu ai ales să fii actor și în familie, nu numai pe scena!
Misty cred că are toate motivele să fie îngrijorată!!!!!”, a scris internauta, pe profilul lui George Burcea.

După toate cele întâmplate, Andreea Bălan a mărturisit în emisiunea Xtra Night Show că și-ar dori să se împace cu George Burcea numai dacă această împăcare l-ar transforma pe el în omul care era demult. „Este foarte important ca iertarea asta să vină dacă el îşi doreşte să fie ca înainte. Nu are cum să existe o iertare dacă el continuă aşa şi dacă comportamentul lui este ca în ultimele trei luni. Eu îmi doresc să fie ca înainte, doar că el nu dă semne, şi atunci trebuie să îl eliberez. Eu nu pot să îl ţin legat. Dacă el nu îşi mai doreşte această familie, evident că vom ajunge la divorţ”, a spus Andreea Bălan despre relația ei cu George Burcea, în emisiunea lui Dan Capatos.