Mesajul apărut în toate magazinele Mega Image din România, după ce s-a instalat starea de urgenţă! Toţi românii trebuie să ştie asta

Publicat: 18/03/2020 | 10:21

În contextul pandemiei de coronavirus, având în vedere încercarea de a limita cazurile de infectare cu COVID-19, supermarketurile din România iau măsuri pentru ca toți cumpărătorii să fie cât mai bine informați și, totodată, să țină cont de toate regulile impuse de o astfel de situație medicală specială.

În multe cazuri, programul de funcționare al lanțurilor de magazine s-a modificat, iar cumpărătorii au fost sfătuiți de autorități să evite aglomerația și să își facă toate cumpărăturile în așa fel încât să nu existe blocaje sau cozi.

Mega Image, spre exemplu, a afișat în locațiile sale un afiș pe care au fost trecute ”Măsuri de prevenție COVID-19 în magazine”. Reprezentanții supermarketului au asigurat populația că dezinfectarea locațiilor și igienizarea se fac din oră în oră.

 ”Dezinfectăm și igienizăm din oră în oră toate suprafețele comune din magazine”, se menționeză pe afișul respectiv.

Tototodată, cumpărătorii sunt sfătuiți să facă toate cumpărăturile la ore diferite și să evite oreșe de vâf, în special după ora 17.00. Se recomandă păstrarea de cel puțin 1 metru între persoane, precum și plata cu cardul sau telefonul, evitându-se, astfel, plata cash.