Mesajul acid transmis de Alex Bodi după ce s-a aflat că s-a despărțit definitiv de Daria Radionova! “Este obsedat de Bianca, iar Daria cât să mai suporte?”

Publicat: 15/04/2021 | 23:37

Aflat sub control judiciar, Alex Bodi a transmis un mesaj acid după ce s-a aflat că s-a despărțit definitiv de Daria Radionova. Unul dintre apropiații lui a dezvăluit că acesta încă se gândește la fosta soție, Bianca Drăgușanu, iar focoasa moldoveancă nu a putut să tolereze prea mult situația delicată apărută în cuplu.

Alex Bodi, mesaj dur după ce s-a aflat că s-a despărțit definitiv de Daria Radionova

Milionarul a postat un mesaj dur la scurt timp după ce CANCAN.RO a dezvăluit în exclusivitate că relația cu Daria Radionova s-a încheiat și nu mai e loc de împăcare. După cum puteți observa în imaginea din stânga colajului, azi-noapte, el a urcat pe Instagram Stories mesajul: “Prietenii: «Tu ne dai cele mai bune sfaturi despre relație, dar tu ești singur, de ce?». Eu: «Antrenorii nu joacă»”, și a adăugat următorul gând: “True story (n.r.: poveste adevărată)”.

În cursul acestei zile, el a distribuit altă poză pe care sunt notate ideile: “What you think, you become (n.r.: Ce gândești, tu devii)” și “What you feel, you attract (n.r.: Ce simți, exact aia tu atragi)”. Tot astăzi, afaceristul s-a filmat alături de unul dintre câinii săi, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

“Pozau în cuplul perfect și spuneau la TV că se iubesc, dar la ei în casă se vorbea încontinuu despre Bianca Drăgușanu. Alex este obsedat de Bianca, iar Daria cât să mai suporte?”, a declarat o sursă din anturajul fostului cuplu pentru fanatik.ro.

Alex Bodi a publicat două mesaje cu tâlc după ce s-a aflat despre despărțirea definitivă de Daria Radionova © Instagram Stories

Citește și: Daria Radionova, într-o ținută mulată și provocatoare la sală! Mesajele cu tâlc transmise de iubita lui Alex Bodi

Alex Bodi a căutat-o recent pe Bianca Drăgușanu

Conform mărturiilor unui apropiat al milionarului, acesta a încercat să ia legătura după ce a fost plasat sub control judiciar la începutul acestei luni.

“Eu sunt într-o relație, nu vorbesc despre foștii. Lumea spune multe. Dacă mă caută sau nu fostul soț, eu nu am ce să vă spun despre el”, a declarat fosta prezentatoare de la Kanal D pentru fanatik.ro.