Mesaje, SMS-uri și felicitări virtuale de Florii, pentru toți cei care poartă nume de flori. Cele mai frumoase urări

Publicat: 11/04/2020 | 18:30

În jur de 1,5 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica de Florii, iar dacă aveţi în familie sau printre prieteni şi apropiaţi persoane care poartă nume de flori, vă oferim câteva idei de mesaje, sms-uri, urări şi felicitări de „la mulţi ani” pentru aceasta zi.

Numele care se sărbătoresc de Florii sunt populare atât în rândul femeilor, cât şi în cel al bărbaţilor. Astfel, peste 334 de mii de români poartă numele Florin, aproape 145 de mii se numesc Viorel, iar circa 55.000 de au numele Florian. Nume mai puţin întâlnite în rândul bărbaţilor, dar care se celebrează în Duminica Floriilor sunt Bujor, Crin sau Trandafir.

În rândul femeilor, cel mai popular este Viorica, peste 146 de mii de românce purtând acest nume de floare. Peste 128 de mii se numesc Florentina, iar aproape 92 de mii poartă numele Florica. Nume mai rar întâlnite sunt Romaniţa, Genţiana sau Garofiţa.

Pentru cei cu nume de floare care îşi sărbătoresc onomastica în Duminica Floriilor, am pregătit o serie de mesaje, urări şi felicitări speciale. Iată care sunt acestea (Vedeţi şi imagini cu felicitări în GALERIA FOTO)!

Mesaje de Florii 2020: Urări şi felicitări de la mulţi ani

„Floare pură, floare sfânta, azi e ziua ta… soarele a aflat și el, luna… da și ea! Fericire le-a adus, mie… împlinire, că iubesc o stea divină cu nume de floare! La mulți ani!”

„La mulți ani, de Florii! Să fii iubită, mereu înfloritoare și zâmbitoare!”

„Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – florile, minuni ale naturii. La mulţi ani!”

„Pentru că m-ai iubit cu gingăşia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir şi căldura unei flori de câmp.”

„Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează „la mulţi ani!”

„Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.”

„Departe-aş vrea de-aici să vii,/ În alte lumi senine,/ În dimineaţa de Florii/ Să mă cunun cu tine.”

„Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.”

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!”

„La mulți ani, sănătate și fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel!”

„De ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULȚI ANI!”

„Florii alese și zile senine, săptămâna patimilor să te țină în leagăn de flori și lumină curată Dumnezeiască!”

Felicitare de Florii 2020
Felicitare de Florii 2020

SMS-uri şi mesaje de Florii pentru toţi cei dragi

„Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La Mulți Ani!”

„Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubita şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani!”

„De ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULŢI ANI!”

„Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!”

„Această zi să îți aducă atâtea flori încât să te pierzi printre ele și la fel de multe declarații de dragoste. Tu eşti singura mea floare de pe pământ!”

„Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea. La mulţi ani de ziua numelui!”

„Să primeşti flori de ziua ta, Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sarbatoare. La mulţi ani!”

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La multi ani înfloritori!”

„O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani, soția mea!”

„Pentru că m-ai iubit cu gingășia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir și căldura unei flori de camp, îți multumesc de ziua ta. O primăvară frumoasă, mami!”

„Pentru că ești o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer „La mulți ani” unei alte flori!”

„La mulți ani bunico! Îți mulțumesc că m-ai învățat să cred în lucrurile mărunte și să mă bucur cu tot sufletul de bogăția culorilor vieții.”

„Să-ţi fie viaţa un buchet de flori într-o grădină plină de realizări. La mulţi ani de ziua numelui!”