Mesaj tranșant al unei asistente medicale din Craiova în vremea coronavirusului: ”N-am abandonat, ne-am șters lacrimile și ne-am întors la datorie!”

Publicat: 28/03/2020 | 12:03

Victor Costache, fostul ministru de la Sănătate, și-a prezentat demisia, iar în locul său a fost numit Nelu Tătaru. Nu s-au stins, încă, ecourile acestei demisii controversate, iar o asistentă medicală din Craiova a postat în mediul online un mesaj trașant în care transmite că fostului ministru al Sănătății ar trebui să îi fie rușine.

Daniela Ștefania Dindirica scrie pe Facebook că medicii se află în prima linie a luptei împotriva coronavirusului și, oricât ar fi de grea situația medicală, lupta nu trebuie abandonată niciodată. Cu toate că există probleme mari la nivelul echipamentului de protecție, care este ”numărat”, cu toate că există riscul cotidian al infectării cu COVID-19, nimeni nu s-a dus la familii, nimeni nu s-a dus ”la căldurică”.

”RUȘINE SĂ VĂ FIE!!!
Păi noi, cei din prima linie, noi ne-am dat demisia, domnule Costache?!!!! ”Suntem 53 de mii de medici, plus alte câteva sute de mii de asistenți și personal auxiliar, care s-au trezit pe front cu mâinile goale și fără scuturi. Avem echipament de protectie numărat, spre zero și n-am dat bir cu fugiții! Nu ne-am dus acasă, la căldurică, lângă familiile noastre, decât la finalul programului de lucru. Și cum?!!! Posibil infectați, punând astfel în pericol viețile celor dragi??? …și cu toate astea n-am abandonat, domnule Costache!!! Ne-am odihnit (atât cât am putut, în astfel de condiții de stres) ne-am șters lacrimile, și ne-am întors la datorie. Ce-ar face, domnule fost ministru, țara noastră, dulcea Românie, dacă și noi am renunța ????!!!!!

(CITEȘTE ȘI: EXPERȚII AU EMIS UN AVERTISMENT CRUNT: CUM SE VA SCHIMBA OMENIREA ÎN URMĂTOARELE 18 LUNI, DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI)

Și nu suntem puțini! Și nu abandonăm! Și mergem înainte! La luptă, cu mâinile goale și cu Dumnezeu alături! RUȘINE SĂ VĂ FIE!!!!”, a fost mesajul postat pe pagina sa de socializare de asistenta medicală din Craiova.

(NU RATA: VEȘTI PROASTE! CÂT AR PUTEA DURA CRIZA COVID-19 ÎN ROMÂNIA)