Mesaj tăios al lui Iohannis, după prelungirea stării de urgență în România: ”Avem exemple negative…”

Publicat: 16/04/2020 | 14:29

Președintele Klaus Iohannis a avut un mesaj tăios la adresa politicienilor, în urmă cu puțin timp, după ce Parlamentul a votat prelungirea stării de urgență în România. (CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE ALEXANDRU RAFILA. CÂND VOM PUTEA REVENI LA VIAȚA NORMALĂ)

„Cetățenii înțeleg și sunt convinși că România nu e guvernată azi de o coaliție care avea ca scop furtul din bani publici.

Există autorități locale de bună crediță, care au lăsat de o parte interesul, pentru a găsi soluții pentru comunitate. Însă avem și exemple negative.

BILANȚ TRAGIC ÎN ROMÂNIA! NUMĂRUL MORȚILOR DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI A AJUNS LA 392

Avem încredere că avem autorități vigilente. Nimeni dintre cei care au făcut nereguli nu trebuie să stea liniștiți crezând că va scăpa de brațul legii.

Criza ne-a dat lecții dureroase despre nevoia de a întări statul, de a restructura structurile publice pentru a elimina clientelismul, precum și de a întări zonele fundamentale ale statului.

CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA, 16 APRILIE. BILANȚUL INFECTĂRILOR A AJUNS LA 7.707

Resetarea României e mai necesară și urgentă ca oricând. Sistemul sanitar e primul, dar nu singurul care are nevoie de o reașezare.

Doar printr-un efort susținut și mobilizare maximă am reușit să ne adaptăm rapid ca epidemia să fie ținută sub control. Altfel, numărul victimelor ar fi fost mult mai mare.

MINSTRUL NELU TĂTARU A APROBAT CREȘTEREA NUMĂRULUI DE PERSOANE TESTATE PENTRU COVID-19

Vă asigur că acest efort de corectare a erorilor lăsate din vechile guvernări va continua, chiar mai accelerat, după ce vom depăși aceste momente de criză. Este esențial ca România să devină o țară care le asigură cetățenilor săi toate condițiile pentru o viață decentă și sigură”, a spus Klaus Iohannis.