Mesaj îngrijorător din partea lui Florin Piersic: „Rămân și când nu o să mai fiu, al dumneavoastră!”

Publicat: 14/12/2020 | 21:07

Florin Piersic a transmis un mesaj românilor, pe final de an, dat fiind faptul că anul acesta a fost unul destul de dificil pentru toată lumea. Actorul a formulat, însă, o urare care dă de gândit în ceea ce privește starea lui de sănătate.

Florin Piersic va împlini 85 de ani luna viitoare, pe 27 ianuarie. Aflat în timpul unor filmări la Cluj, marele actor a transmis o urare românilor, intervievat de TVR.

„Vă doresc, să dea Dumnezeu să fie așa, un an bun, cu sănătate și cu speranță”, a spus acesta intr-un interviu acordat TVR Cluj.

„Rămân și când nu o să mai fiu, al dumneavoastră”

Florin Piersic a continuat precizând că el datorează totul publicului său.

„Inima mea, întreagă…Aproape întreagă, inima mea, vă aparține. Vă doresc, să dea Dumnezeu să fie așa, un an bun, cu sănătate și cu speranță, nu uitați. Sunt, rămân și când nu o să mai fiu, al dumneavoastră. La mulți ani!” (CITEȘTE ȘI: Vești neașteptate despre Florin Piersic, după șase luni de pauză: „A fost ca o premoniție, a sunat telefonul și…”)

Florin Piersic, dragoste nesfârșită pentru public

„E extraordinar, nu-mi vine să cred că totuși am această bucurie că după șase luni de zile în care am fost în pandemie toți, și dvs. și noi, actori, actrițe, tehnicieni, decoratori, muzicieni (…) să ne întâlnim cu publicul. Am două cuvinte pe care le iubesc în viața mea: bucurie și speranță.”, a spus marele actor în urmă cu ceva timp la Sinteza Zilei.