Mesaj emoționant! În pași de dans, asistentele de la Spitalul „Victor Babeș” au mulțumit medicilor din linia întâi

Publicat: 05/04/2020 | 11:58

În această perioadă sumbră pentru România, care a fost acaparată de epidemia de coronavirus, asistentele de la spitalul „Victor Babeș”, din București au găsit o modalitate de a le mulțumi medicilor din linia întâi și de a le aduce un mic zâmbet pe buze.

Acestea au transmis un mesaj emoționant, în pași de dans. Asistentele de pe secția Pneumologie de la Spitalul Clinic „Victor Babeș”, din București și-au găsit puterea și au postat pe Facebook un clip prin care le mulțumesc medicilor aflați în linia întâi, în lupta cu noul coronavirus. (CITEȘTE ȘI: ROMÂNIA ÎNCEPE PRODUCȚIA DE MĂȘTI! DIN 15 APRILIE, VOR FI SUFICIENTE PENTRU MEDICI ȘI PENTRU POPULAȚIE)

În filmare, una dintre asistente dansează pe melodia spaniolă „Voi rezista, voi rezista”, în timp ce alte colege arată hârtii pe care sunt trecute numele tuturor celor care îi tratează pe pacienți de virusul Covid-19. (VEZI ȘI: A FOST ANUNȚATĂ ORDONANȚA MILITARĂ NUMĂRUL 7. MARE ATENȚIE, ROMÂNI: CE PRESUPUNE)

Videoclip-ul este însoțit și de un mesaj: „Super eroii de la Spitalul Clinic Doctor Victor Babeș București, Secția Pneumologie 1, linia 1!! Noi stăm la muncă pentru voi, voi stați acasă pentru noi”,

Filmarea a devenit virală imediat în mediul online, la scurt timp după publicare. În doar câteva ore, a adunat mii de vizualizări și like-uri. Înternauții și-au arătat și ei respectul pentru cadrele medicale și au apreciat inițiativa asistentelor.