Mergherita de la Clejani a comis-o din nou! Ce mesaj a poste vedeta în mediul online. „Mă injectez cu…”

Publicat: 11/06/2020 | 20:28

Margherita de la Clejani pare că a intrat într-un cerc vicios și orice ar face dă de probleme. După scandalul iscat de la accidentul pe care la provocat și acuzațiile că a consumat unele substanțe interzise, cântăreața pare că face numai mișcări greșite.

Recent, Margherita de la Clejani a fost protagonista unui mare scandal. Totul a început atunci când vedeta a provocat un accident în trafic, iar polițiștii au spus că era sub influențe unor substanțe interzise. (CITEȘTE ȘI: CUM ARĂTA MARGHERITA DE LA CLEJANI ÎNAINTE SĂ CONSUME DROGURI. NU ERA OPERATĂ ŞI AVEA BURTICĂ)

În dimineața zilei de 23 mai, Margherita a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală. Explicația pe care a oferit-o tânăra a fost că a pierdut controlul volanului pentru că se concentra să își retușeze rujul.  Însă polițiștii au avut o altă variantă atunci când aparatul DrugTest a relevat faptul că Margherita se afla sub influența unor substanțe interzis

De la acest eveniment, viața Margheritei s-a schimbat și vedeta a dat dovadă de un comportament ciudat și arogant, sărind din greșeală în greșeală. Cântăreața a stârnit din nou criticile internauților după ce a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care dezvăluie drogul pe care îl folosește.

„Margherita de la Clejani se injectează cu verzișori”

Tânăra a recunoscut în mediul online care este drogul pe care îl folosește. Nu este chiar un drog, ci este vorba de ”verzișori”. Mesajul postat de Mergherita a devenit viral în mediul online și a atras numeroase comentarii negative. (VEZI ȘI: MARGHERITA DIN CLEJANI LE DĂ TUTUROR PESTE NAS! ARTISTA, DEZVĂLUIRI INEDITE DESPRE JOHNNY DEPP: „E MARE FAN AL TARAFULUI DIN CLEJANI”)

Prin mesajul pe care le-a postat Margherita a vrut să ofere o replică ironică celor care au acuzat-o atâta timp. În fapt mesajul vedetei este desprins dintr-o piesă cunoscută.

„Am o minte genială. No stress. Și nu am nevoie de droguri, pentru că eu sunt drogul și mă injectez cu verzișori. Ăsta e antidotul”. Margherita a folosit în postarea ei câteva versuri ale piesei ”Pala Mande”, semnată Azteca feat. Ian.