Meniul special de Revelion pentru complicele lui Gheorghe Dincă: cotlet de porc la grătar, piure, murături și…

Publicat: 29/12/2019 | 23:37

Complicele lui Gheorghe Dincă va avea parte de o masă festivă de Revelion, cu sarmale, ciorbă țărănească și alte bucate tradiționale. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, a aflat meniul pregătit deținuților din Jilava de sărbători.

Reprezentanții pușcăriei au făcut lista pentru preparatele care vor fi de Revelion pe masa celor aflați după gratii. Mâncărurile pentru mesele de sărbători care se vor pregăti în bucătăria penitenciarului trebuie să respecte anumite norme calorice și trebuie să se încadreze într-o anumită sumă. (CITEȘTE ȘI: „MONSTRUL DIN CARACAL” ȘI-A DENUNȚAT COMPLICELE)

Masă festivă la Jilava

Astfel, dimineața, Ștefan Risipițeanu și restul deținuților din Penitenciarul Jilava vor primi ceai, biscuiți, unt și pate de ficat, iar la prânz vor avea supă de legume cu fidea și pilaf de orez cu carne de pui. Seara, ei vor avea o masă festivă. Deținuții se vor delecta cu piure de cartofi cu friptură la grătar din cotlet de porc, murături asortate, măr și cozonac cu cacao, nucă și rahat.

De asemenea, deținuții pot primi pachete de la familii. Regula spune că mâncarea trebuie să fie ambalată în pungi vidate, pentru a nu exista riscul introducerii de obiecte interzise în spatele gratiilor.

Complicele lui Gheorghe Dincă va avea parte de o masă festivă de Revelion

„I-am explicat că o să avem mari probleme dacă el își dă drumul la gură”

Gheorghe Dincă și complicele său, Ștefan Risipițeanu, au supus-o pe Luiza Melencu unui calvar greu de imaginat. ”Monstrul din Caracal” l-ar fi pus pe complicele său să jure că nu va spune nimănui despre ororile la care au obligat-o pe tânără, în casa lui Gheorghe Dincă. (NU RATA: MAMA LUIZEI :“ÎI PLĂTESC ÎN CONTINUARE ABONAMENTUL LA TELEFON”)

„Fănică mirosea rău a țuică, dar nu mai aveam ce face, așa că întâi am stat cu el de vorbă că îl las să o (…), dar jură pe părinţii lui că nu spune la nimeni, mai ales la cumnații lui, Cristi și Marian. În mod special lui Marian, pentru că el cu Marian era de regulă. S-a jurat că nu o să spună la nimeni, niciodată. Eu i-am explicat că o să avem mari probleme dacă el își dă drumul la gură. Dar pe Fănică îl amețise puțin țuica și i-am promis bani pentru țigări și totul o să fie bine”, a fost mărturia lui Gheorghe Dincă în fața anchetatorilor.

Monstrul din Caracal a susținut că Luiza adormise atunci când el l-a adus în cameră pe Risipițeanu.

„Am mers cu Fănică în cameră la Luiza, ușor. Aceasta adormise, dar Fănică s-a împiedicat de masă, că era lângă ușă (și când se închidea ușa în interiorul camerei era negură din cauza cârpei ce o pusesem să nu vină lumina înăuntru de afară, era prinsă pe ușă cu cuișoare) și atunci s-a trezit Luiza, auzind zgomot. Am zis că sunt eu, dar l-a auzit și pe Fănică, începând să plângă să nu o las la altul. I-am zis că este băiatul ce îl văzuse prin geamul mașinii și să îl lase și pe el să o (…) o singură dată, dar zicând că nu atunci, i-am dat două palme și a tăcut”, spune Dincă.

„Luiza a dat cu piciorul și l-a trântit jos pe Fănică”

Potrivit mărturiilor obținute în exclusivitate de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Luiza ar fi încercat să se apere cu toată puterea de care mai era în stare, dar ar fi fost lovită cu bestialitate.

„I-am zis lui Fănică să dea geaca jos, am dezvelit-o și Fănică a încercat să o tragă de picioare pentru că le avea strânse în pat. L-am ajutat eu să o dau la capătul patului, cum făcusem și eu. Atunci, Fănică a început să-i bage degete în (…). Luiza a dat cu piciorul și l-a trântit jos pe Fănică, că și așa se ținea din puțin, fiind și băut. S-a sculat de jos și i-a dat un pumn în burtă. Lăsându-și pantalonii jos, a intrat între picioarele Luizei, mușcând-o de burtă. Eu eram la capul ei cu mâinile la (…) sărutam încontinuu”, a mai spus monstrul din Caracal.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Gheorghe Dincă a confirmat declarațiile de mai sus în timpul audierilor care au avut loc în 27 noiembrie, începând cu orele 13.00 și în 28 noiembrie, începând cu orele 09.00.

Surse judiciare au relatat că, în 6 august 2019, au fost recoltate probe biologice de la Ștefan Risipițeanu. Ulterior, conform unor note de verificare întocmite la nivelul Institutului Național de Criminalistică, ar fi fost obținută potrivirea între profilul genetic rezultat din probele recoltate de la Risipițeanu și profilul genetic al unor probe din Casa Groazei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)