Membru al clanului Sadoveanu, snopit în bătaie pe străzile din Londra

Publicat: 04/03/2021 | 16:58

Un membru al clanului Sadoveanu din Chitila a fost snopit în bătaie de o grupare rivală, pe străzile din Londra.

Bărbatul stă în Londra de mai mulți ani, unde s-ar fi alăturat mai multor grupări infracționale. Recent, acesta ar fi avut un conflict cu o altă bandă românească, în urma căruia s-a ales cu o bătaie soră cu moartea, potrivit Spynews.ro.

Bărbatul se afla în trafic, atunci când autoturismul său a fost lovit în plin. După ce s-au declanșat airbagurile, atacatorii i-au deschis portiera și l-au bătut cu bestialitate, cu bâtele. În timp ce unul dintre agresori îl lovea cu pumnii, ceilalți atacatori îi vandalizau mașina. Pentru a arăta de ce anume sunt în stare, rivalii au filmat totul susținând că ei ”trec la fapte”.

Alișor Sadoveanu, asasinat cu sânge rece

Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, era urmărit internațional de autoritățile române încă din anul 2018, când a fost condamnat, în lipsă, la 6 ani și 4 de închisoare pentru tâlhărie. Reușise să ajungă în SUA, la Los Angeles, unde s-ar fi asociat cu o grupare infracțională românească.

Surse din anturajul acestuia au dezvăluit, pentru GÂNDUL.RO, că între grupul lui Alișor Sadoveanu și un bărbat originar din Buzău ar fi existat un conflict după ce acesta din urmă ar fi considerat că a fost păcălit cu aproximativ 200.000 de dolari.

Buzoianul a decis să încheie neînțelegerile în stilul gangsterilor americani. A scos pistolul și l-a împușcat pe Alișor, după care, potrivit unor martori, ar fi intenționat să-i omoare și pe prietenii acestuia. Totuși, bărbatul a decis să renunțe în ultimul moment și a fugit.

Primii care au ajuns la fața locului au fost polițiștii americani, care l-au găsit pe Alișor întins pe trotuar, într-o baltă de sânge. I s-a acordat primul ajutor, iar băbatul și-a recăpătat pulsul, însă, cu toate că a ajuns în viață la spital, nu a mai putut fi salvat.