Mellina, replici cu subînțeles pentru Musty: „Eu știam că sunt prima”

Publicat: 08/05/2021 | 09:52

Competiția Survivor România naște animozități, amiciții, dar și alt fel de relații. Mellina și Musty sunt protagoniștii unei relații aparte. Iar pentru că în presă, dar și în mediul online au tot apărut speculații cu privire la o posibilă relație între ei, artista spune lucrurilor pe nume. 

Este vizibil că între Mellina și Munsty există o chimie aparte și tocmai acest lucru a făcut ca relația lor să evolueze într-un mod plăcut. Sătui să tot audă despre ei că ar fi într-o relație amoroasă, dar încă nu vor să și-o asume, cei doi foști concurenți de la Survivor România au dat cărțile pe față.

CITEȘTE ȘI MELLINA, DEZAMĂGITĂ DE CELE AFLATE DUPĂ CE A PĂRĂSIT SURVIVOR ROMÂNIA. BÂRFELE AU FĂCUT-O SĂ EXPLODEZE: „NU MĂ AȘTEPTAM”

Mellina și Musty, replici cu subînțeles

Invitați în cadrul unei emisiuni, cei doi au avut un schimb de replici savuros:

Melina: „Am venit să recunoaștem.. .am venit să vorbim despre relația noastră. Adevărul despre relația Mellinei cu Musty”

Musty: „Și de fapt…Melli e a treia nevastă”

Mellina: „Da, nu, chiar mă simt foarte jignită, eu credeam că sunt prima”

Musty: „Suntem foarte buni prieteni, o iubesc foarte foarte mult, dar pentru mine e ca o soră. La început nu prea o suportam”. 

Mellina: „Am început să vedem că rezonăm cu anumite lucruri. El pentru mine a fost un frate mai mare, căruia puteam să-i spun emoțiile mele”. 

Fanii, cu siguranță,  vor fi dezamăgiți, dar nu e totul pierdut. ” Niciodată să nu spui niciodată”  este proverbul care li se potrivește mănușă, și nu ne-ar mira ca peste ceva timp să aflăm că din această frumoasă prietenie s-a înfiripat o poveste de iubire.

VEZI ȘI MELLINA DE LA SURVIVOR, DECLARAȚII SURPRINZĂTOARE DUPĂ CE S-A SCRIS CĂ E ÎNSĂRCINATĂ: „NU M-AM GÂNDIT CĂ DUPĂ CE PLEACĂ RĂMÂN SINGURĂ”

Sursă foto: instagram.com/mellinaofficial/