Mellina, eliminată de la Survivor România. Primele declarații după ce a părăsit competiția. „Sunt bulversată. Atât de multe reacții negative”

Publicat: 12/04/2021 | 18:47

Mellina a părăsit competiția Survivor România în această săptămână. Deși a fost de câteva ori favorita publicului, de această dată Războinica a scăzut în clasament, iar asta i-a adus eliminarea.

În cadrul emisiunii Teo Show, Războinica a mărturisit că pe de o parte se bucură de faptul că se va întoarce acasă, dar este încă bulversată. Mellina a mărturisit că a văzut toate reacțiile negative la adresa și nu se aștepta ca acestea să fie în număr așa mare. (CITEȘTE ȘI: MELLINA DE LA SURVIVOR ROMÂNIA, LA UN PAS DE MOARTE: ”A PIERDUT CONTROLUL MAȘINII”)

 „Încep să diger tot ceea ce se întâmplă. Atât de multe reacții, și negative și pozitive, încă nu îmi dau seama tot ce se întâmplă. După 3 luni de izolare, de dor de casă, de familie sunt bulversată.

 Primul lucru pe care l-am făcut când am fost singura în camera de hotel i-am mulțumit lui Dumnezeu, pentru că nu va trebui să mai stau în junglă și că a fost alături de mine în toate cele 3 luni de zile. Și am făcut și duș!”, a declarat Mellina.

Și-a prevestit eliminarea

În ultima vreme, Mellina nu a fost în apele ei. Vedeta nu a mai reușit să se concentreze la joc și chiar a mărturisit că și-a prevestit eliminarea. Au existat unele semne care au anunțat-o că asta avea să se întâmple. (VEZI ȘI: MUSTY, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU MELLINA! RĂZBOINICUL A SPUS TOT: „O IUBESC PE MELLI FOARTE MULT”)

„În ultimul timp, fiecare zi a fost o luptă cu mine. În ultimele săptămâni simțeam că nu reușesc să mă mai conectez cu nimeni. M-am conectat cu Sindy, deși la început nu aveam tangențe una cu alta.

Îmi pare rău că am lăsat-o acolo și îmi vine să îi trimit dulciuri. Pentru că avea nevoie de dulciuri, îi scădea glicemia(…) Mi s-a rupt cana, mi-am zis că nu mai vreau să mănânc raci și chiar vorbeam cu Sindy că în cazul meu, dar și al altora, apăreau tot felul de semne înainte să fim eliminați”, a mai spus Mellina.

 

Sursa foto: captură Kanal D