Mellina de la Survivor România este însărcinată? Artista s-a afișat cu o burtică suspectă, iar fanii săi au observat-o

Publicat: 16/04/2021 | 15:00

Mădălina Dumitru, aka Mellina, i-a făcut pe unii dintre fanii săi să creadă că ar fi însărcinată. Imaginea în care apare cu o burtică suspectă a fost surprinsă pe platourile de filmare de la “Survivor România”. Cântăreața a părăsit săptămâna aceasta îndrăgita competiție de la Kanal D; ea a acceptat provocarea din Republica Dominicană și a înlocuit-o pe Szidonia Szasz.

Mellina de la “Survivor România” este însărcinată?

În ziua ediției în care a fost anunțată eliminarea sa, pe un grup de Facebook destinat fanilor de la “Survivor România” a fost publicată o poză în care Mellina are o burtică la fel ca a unei graviduțe care se află la începutul unei sarcini. După cum puteți observa în imaginea de mai jos, internautul care a distribuit-o a transmis următorul mesaj: “Mellina, o să avem un nepoțel”.

În vârstă de 34 de ani, artista este considerată una dintre cele mai puternice concurente care au făcut parte din echipa albastră; ea a demonstrat că are calitățile necesare unei supraviețuitore și a luptat din toată ființa pe trasee ca să aducă puncte colegilor săi, “Războinicii”.

“Mellina de la «Survivor România» este însărcinată?” – este întrebarea pe care au gândit-o mulți după ce au văzut această imagine cu frumoasa brunetă © captură video Kanal D

Nu rata: Cătălin Moroșanu, OUT de la “Survivor România” 2021. “Am meniscul rupt, sănătatea e cea mai importantă!”

“Îmi este foarte greu să spun în cuvinte ce a însemnat «Survivor» pentru min ! Știu doar că mi-a schimbat viziunea despre viață și m-a apropiat de Dumnezeu (pe toți de altfel). Cea mai dură și frumoasă experiență din viață mea! M-a făcut să realizez că familia este pe departe cel mai de preț lucru pe care îl avem și, prinși în vâltoarea vieții, uităm acest lucru. Bucurați-vă, dragii mei cei care încă aveți părinți! Bucurați-va de ei și cu ei! Bucurați-va oameni buni că aveți ce pune pe masă seară după muncă că alții nu au și foamea doare!!

Bucurați-vă că aveți un acoperiș deasupra capului! Bucurați-vă de prieteni! De libertate! Înfruntă greul cu capul sus pentru că din suferință învățăm cele mai de preț lecții ! Fiți buni ! Fiți recunoscători pentru tot ceea ce aveți! Acceptați-vă cu bune, și cu rele! Mulțumesc, colegilor mei de la «Războinici» că au făcut parte din aventură mea și le transmit să se țină tare! Mulțumesc tuturor oamenilor extraordinari din spatele camerelor care au tras cot la cot cu noi! VĂ MULȚUMESC VOUĂ că ne-ați susținut cu atât ardoare! Cine suntem ?! RĂZBOINICII!!! Furnicuță Out! ❤️” sunt gândurile transmise de fosta concurentă a show-ului de la Kanal D în urmă cu patru zile pe contul ei de Facebook.

Descoperă și: Ceartă de proporții la Survivor România! Noile concurente și-au aruncat cuvinte dure: “Eu o iau la bătaie”

Mellina, marcată de accidentul în care a fost implicată cu sora ei

În urmă cu șase ani, Mellina și sora sa și-au văzut moartea cu ochii, după ce au fost implicate într-un accident rutier; cântăreața crede că doar un miracol a făcut ca ele să scape cu viață.

“Am avut un accident împreună. Ea era la volan și la un moment dat, pur și simplu n-a mai avut control asupra mașinii. Iar eu, îmi aduc aminte, făecam așa: «Calm, calm…». Știam că o să ne oprim în ceva dar nu știam în ce.

Până la urmă ne-am întors cu mașina și ne-am oprit ntr-un semn de circulație. Era o curbă unde, practic, cât am stat noi acolo, încă 5 mașini au făcut accident. Unele au fost cu daună totală. Noi am avut noroc că ne-am oprit în semnul ăla”, a povestit artista, relatează viva.ro.

Sursa foto: Facebook / Madalina Dumitru & captură video Kanal D