Melinda Gates s-a refugiat pe cea mai exclusivistă insulă din lume. Cum arată locul unde o noapte de cazare costă 170.000 de dolari. VIDEO

Publicat: 10/05/2021 | 07:48

Pentru a se proteja de curiozitatea presei legată de cel mai răsunător divorț din SUA, Melinda Gates a cheltuit 170.000 de dolari pe noapte pe una dintre cele mai private și luxoase din Caraibe.

Fosta soție a lui Bill Gates a fugit insula Calivigny împreună cu cei trei copii ai săi. Toți membrii familiei, cu excepția lui Gates, au fost invitați la adăpostul de 32 de hectare din Caraibe, potrivit news.com.

Fostul cuplu are trei copii: Jennifer, 25, Rory, 21 și Phoebe, 18. Calivigny este considerată una dintre cele mai exclusiviste insule private din lume.

Ce facilități are Calivigny

Potrivit site-ului insulei, reședința insulei Beach House oferă 10 apartamente de lux, iar dormitorul principal are propria cameră cu jacuzzi.

Overhang House are vedere uimitoare atât la Oceanul Atlantic, cât și la Marea Caraibelor, în timp ce există trei cabane pe plajă situate la doar câteva minute distanță de apele albastre cristaline.

Divorț de 2,3 miliarde de dolari

Bill Gates i-a oferit Melindei 2,3 miliarde de dolari, după ce cuplul a anunțat că divorțează. Una dintre companiile holding ale lui Gates, Cascade Investment, care deține poziții în diverse sectoare precum energia și ospitalitatea, a transferat suma enormă către Melinda, a raportat Bloomberg Wealth.

Astfel, Melindei control asupra acțiunilor Cascade ale companiei Canadian National Railway Co., în valoare de aproximativ 1,9 miliarde de dolari, conform unei declarații a Comisiei de valori mobiliare din 3 mai.

Miliardarul a transferat acțiuni la AutoNation Inc, o companie din Florida care vinde mașini, în valoare de 387 milioane de dolari.

Valoarea netă a averii Melindei este de aproximativ 90 de miliarde de dolari, potrivit revistei Spears, scrie Gândul.ro.