Meghan Markle și Prințul Harry, dezvăluiri incredibile despre viața la Casa Regală! Fosta actriță a recunoscut că a avut gânduri sinucigașe

Publicat: 08/03/2021 | 08:22

Interviul acordat de către Meghan Markle și Prințul Harry a suprins pe toată lumea, iar transparența lor și declarațiile făcute au zguduit opinia publică. Cei doi au vorbit despre lucrurile pe care au trebuit să le înfrunte la Casa Regală și motivele ce i-au determinat să renunțe.

Oprah Winfrey nu i-a menajat pe cei doi, iar întrebările puse și răspunsurile primite au făcut senzație. Unul dintre cele mai puternice subiecte ale interviului a avut-o ca protagonistă pe Meghan Markle. Fosta actriță a recunoscut că viața la Casa Regală și presiunea asociată au împins-o într-o situație tragică. Aceasta a recunoscut că a avut gânduri sinucigașe și că acea viață era toxică pentru ea. (VEZI ȘI: UN NOU SCANDAL ÎN FAMILIA REGALĂ A MARII BRITANII! MEGHAN MARKLE SUSȚINE CĂ PALATUL BUCKINGHAM A DECIS, DE FAPT, SĂ ÎI ȘTEARGĂ NUMELE DIN CERTIFICATUL DE NAȘTERE AL LUI ARCHIE)

Întrebată care a fost punctul în care a simțit că cedează, Meghan Markle a recunoscut că în anul 2018 după căsătorie „a simțit că nu își mai dorește să fie în viață”. Mai mult, atunci când tânăra a spus că are nevoie de ajutor de specialitate, răspunsul primit din partea Casei Regale a fost că „nu se poate, pentru că nu ar arăta bine”.

Tente rasiale, la Casa Regală

Mai mult, un alt factor important al desprinderii celor doi de familia regală a avut legătură cu fiul acestora Archie. Meghan Markle a dezvăluit că în timpul în care era însărcinată a fost supusă unor conversații incredibile. Se pare că la Casa Regală existau îngrijorări despre cât de închisă o să fie pielea viitorului copil, așa că acestuia nu i se va acorda titlul de prinț. (CITEȘTE ȘI: ESTE VESTEA MOMENTULUI DIN SHOWBIZ! PRINŢUL HARRY ŞI MEGHAN MARKLE AŞTEAPTĂ AL DOILEA COPIL. FOTO)

Această subiect a uimit audiența, cât și pe Oprah Winfrey, care a încercat să afle mai multe despre tentele rasiale de la Casa regală, însă cei doi nu au dorit să vorbească mai mult despre subiect. Întrebat despre toate acestea Prințul Harry a răspuns că nu va vorbi despre acest lucru și nu o să dezvăluie discuțiile avute pe această temă.