Meghan Markle, moment stânjenitor. Ce detaliu rușinos i-a scăpat ducesei

Publicat: 08/01/2020 | 17:05

Meghan Markle și prințul Harry au petrecut sărbătorile de iarnă departe de atenția publicului și a presei. Ei au ales să se sustragă de la îndatoririle regale și împreună cu fiul lor au plecat departe de toată agitația. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE CU FILOZOFUL MIHAI ȘORA (103 ANI) & SOȚIA POETĂ (CU 56 DE ANI MAI TÂNĂRĂ))

Au petrecut sărbătorile într-o casă luxoasă situată în unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Insula Vancouver, unde Meghan s-a putut bucura de o întâlnire cu foștii ei colegi din serialul „Suits”. După vanața relaxantă ei au trebuit să se întoarcă la viața de zi cu zi. Prima apariție publică din noul an a fost o vizită la Casa Canadei din Londra. (VEZI ȘI: CUM ARĂTA MEGHAN MARKLE, DUCESA DE SUSSEX, ÎNAINTE SĂ INTRE ÎN FAMILIA REGALĂ. ATUNCI ERA O BANALĂ ACTRIȚĂ LA HOLLYWOOD)

Atât ducesa de Sussex, cât și prințul au arătat impecabil în timpulu vizitei. Ambii au fost îmbracați după codul casei regale. Însă un detaliu stânjenitor a facut-o de râs pe Meghan Markle. Ea a fost suprinsă cu o pată mare de sudoare la subsuoară

Ținută de lux

Meghan Markle a purtat în timpul vizitei la Casa Canadei din Londra o ținută impecabilă, alcătuită numai din element de brand. Ducesa a ales o bluză de 50 de lire, completată de o fustă Massimo Dutti, din satin, de 85 de lire sterline și pantofi Jimmy Choo de 460 de lire. Întrega ținută a fost accesorizată cu o brăţară marca Kismet, de 415 lire sterline și un mantou Reiss de 345 lire sterline.