Meghan Markle, marea absentă de la înmormântarea Prințului Philip! Motivul pentru care Ducesa de Sussex nu participă la eveniment

Publicat: 10/04/2021 | 21:43

Meghan Markle nu va participa la înmormântarea Prințului Philip. Aceasta nu a primit acceptul medicului de a călători cu avionul, așa că o să fie marea absentă de la tristul eveniment.

Ducesa de Sussex nu îl va însoți pe Prințul Harry la înmormântarea Prințului Philip, din motive medicale. Aceasta este însărcinată cu al doilea copil și deși a făcut toate eforturile pentru a fi alături de soțul ei la înmormântare nu a fost lăsată de doctor să zboare. (CITEȘTE ȘI: DOLIU LA CASA REGALĂ! PRINȚUL PHILIP A ÎNCETAT DIN VIAȚĂ LA 99 DE ANI)

Un purtător de cuvânt al Palatului a anunțat că Prințul Harry se va întoarce din Statele Unite, unde locuiește în prezent, pentru a lua parte la înmormântarea bunicului său. Ducele de Sussex va urma toate regulile de călătorie impuse de pandemia de Covid-19, inclusiv o carantină de cinci zile la sosirea în Marea Britanie.

Înmormântarea Prințului Philip

Palatul Buckingham a anunțat sâmbătă că înmormântarea Prințului Philip va avea loc în data de 17 aprilie, la Castelul Windsor. Prințul Philip, Ducele de Edinburgh, a încetat din viață la vârsta de 99 de ani.

Soțul Reginei Elisabeta a II a fusese internat în data de 16 februarie într-un spital privat din Londra, King Edward VII, unde a fost supus unei intervenţii  pentru o problemă cardiacă preexistentă. Anunțul decesului a fost făcut de Familia Regală, pe rețelele de socializare.

(VEZI ȘI:  CÂND VA FI ÎNMORMÂNTAT PRINȚUL PHILIP ȘI CÂND VA REVENI REGINA ELISABETA ÎN VIAȚA PUBLICĂ)

 

Sursa foto: profimedia