Meghan Markle, despre moartea lui George Floyd: ”Îmi pare rău că noile generații trebuie să crească într-o lume în care rasismul încă este prezent”

Publicat: 04/06/2020 | 17:52

Meghan Markle și-a expus punctual de vedere în conflictul international, manifestat în SUA, din cauza morții lui George Floyd. Mulatra spune despre urmările uciderii afro-americanului că sunt „absolut devastatoare”.

Meghan Markle a spus că se simte obligată să vorbească despre moartea bărbatului bruscat de plițiști în mod deschis, scrie The Guardian.

”După cum am văzut cu toţii în ultima săptămână, ce se întâmplă în ţara noastră e absolut devastator”, le-a spus Meghan Markle într-un mesaj de absolvire elevilor de la Immaculate Heart High School într-o înregistrare video.

CITEȘTE ȘI: Familia lui Dinu Maxer se confruntă cu probleme grave de sănătate: „Cancerul i-a recidivat și îl tratez acasă.”

Ea a afirmat că ”singurul lucru greşit pe care îl putem spune în acest context este să nu spunem nimic”.

”Viaţa lui George Floyd a contat, viaţa lui Breonna Taylor a contat, viaţa lui Philando Castile a contat şi viaţa lui Tamir Rice a contat”, a spus ea, referindu-se la alţi afro-americani care au murit în timpul operaţiunilor poliţiei.

CITEȘTE ȘI: Roxana Dobre nu vrea să mai fie comparată cu Fănica Salam: ”Haideți să nu facem…”

Meghan, 38 de ani, care este mulatră, le-a mărturisit elevilor că ”îi pare rău că ei trebuie să crească într-o lume în care rasismul încă este prezent”.

Ea a urmat cursurile gimnaziale ale Immaculate Heart în timpul revoltelor din 1992 din Los Angeles, care au fost ”de asemenea, declanşate de un act de rasism lipsit de sens”.

CITEȘTE ȘI: De când și-a schimbat silicoanele, Antonia umbla numai cu ele pe afară! Atenție, imagini interzise cardiacilor. FOTO

Meghan a povestit că şi-a amintit cum s-au unit oamenii în 1992. ”Asistăm la ceva identic acum. Vedem cum oamenii se unesc, sunt solidari. Vedem cum comunităţile se unesc şi se ridică”, a mai spus ea.

Meghan şi prințul Harry, 35 de ani, s-au mutat recent în Los Angeles după ce şi-au anunţat în ianuarie planurile de a renunţa la îndatoririle lor în cadrul familiei regale britanice.