Meghan Markle, ”capul răutăților”! Ce s-a întâmplat cu Prințesa Beatrice chiar la slujba de Crăciun din cauza ei

Publicat: 28/12/2019 | 16:51

Sandrigham, în Norfolk, este locul unde, an de an, familia regală din Marea Britanie se reunește pentru a participa la slujba de Crăciun. Prinţesa Beatrice, nepoata reginei, a fost și ea prezentă anul acesta, doar că a încălcat un obicei regal.

Beatrice, fiica Prinţului Andrew, a venit la slujba de Crăciun însoţită de logodnicul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, conform mirror.co.uk. Lui Beatrice i s-a permis asta, deși nu e căsătorită! Probabil, regina a acceptat să se abată de la regulă după ce o făcuse și pentru Harry, în 2017, când prințul a venit alături de Meghan Markle, pe atunci logodnica lui. Experţii regali au declarat că a fost o decizie luată pentru a evita orice discuţii sau vreun scandal: „Meghan şi Harry locuiau împreună, iar familia ei era în America”.

Beatrice şi Edo au anunţat logodna în luna septembrie, după ce el a cerut-o de soţie într-o vacanţă de lux în Italia. Nunta va avea loc la anul, dar e umbrită de scandalul de pedofilie în care este implicat tatăl prinţesei, Andrew. Fiul cel mic al Reginei Elisabeta a fost „concediat” recent de mama sa, la insistenţele lui Charles, care nu vrea să pună familia regală într-o situaţie proastă.