„Meghan Markle a băgat divorț de Prințul Harry”. Anunțul care a cutremurat Casa Regală a Marii Britanii

Publicat: 09/04/2020 | 10:56

De câteva zile, în presa internațională circulă un zvon care a cutremurat Casa Regală! Tabloidele vorbesc despre faptul că Meghan Markle divorțează de Prințul Harry și între cei doi nu mai există cale de întoarcere. 

Potrivit tabloidului internațional „Ziua Femeii”, Meghan Markle a cerut divorțul de Prințul Harry, cu ajutorul unui avocat de top din Hollywood, pe care l-ar fi angajat pentru a facilita procesul separării de soțul ei.

„Documentele de divorț au ieșit la iveală!” se arată în titlul tabloidului din această săptămână. Articolul cu pricina dezvăluie faptul că Meghan Markle își dorește separarea de Prințul Harry și se pare că la mijloc ar fi vorba de un complot și de milioane de dolari! În două pagini și jumătate, tabloidul vorbește despre faptul că Ducesa de Sussex a pus la cale un plan pentru a divorța de Prințul Harry, iar publicația susține că un așa-zis „insider” a dat aceste detalii care au zguduit Casa Regală, notează goosipcop.com. 

Mai mult, se pare că Meghan ar fi intentat divorțul pentru a se reîntoarce la viața pe care o trăia înainte de a face parte din Casa Regală. Cu toate acestea, nu există nicio dovadă care să certifice faptul că Meghan Markle a cerut divorțul de Prințul Harry și nici vreun document care să ateste acest lucru.

Coperta tabloidului cu pricina nu este altceva decât o minciună menită să atragă atenția cititorului și nimic mai mult. În articol este citat chiar și un avocat care, în realitate, nici nu s-a întâlnit vreodată cu Meghan și Harry și nici nu a lucrat pentru ei, deși în tabloid este numit ca fiind un om familiar celor doi.

De parcă nu ar fi fost suficient, luna trecută, tabloidul „Ziua Femeii”, care a scris despre acest divorț închipuit dintre Meghan Markle și Harry i-a mai adus o rușine Casei Regale.

Mai exact, a apărut un articol potrivit căruia Meghan Markle ar fi avut un copil secret, un alt lucru ce i-a adus o lumină proastă Casei Regale. Cu toate acestea, niciunul dintre cele două articole prezente în tabloid nu este adevărat.