Mega-scandal după concertul de Revelion susținut de Delia Matache la Biblioteca Națională. Ce s-a întâmplat

Publicat: 05/01/2020 | 16:29

Delia Matache a susținut, în noaptea de Revelion, un concert la Biblioteca Națională, dar după eveniment s-a declanșat un mega-scandal. Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, s-a declarat extrem de supărat că instituția a permis organizarea show-ului, motiv pentru care a anunțat că va începe o anchetă. Artista a cântat în Sala Atrium.

Luni voi convoca corpul de control al ministrului pentru o anchetă legat de cum s-a desfăşurat acest eveniment şi dacă s-a respectat legea. Voi verifica toata procedura. Am inţeles că în acea zi ISU a fost de două ori acolo. Nu mă lasă domnul Bulai pe mine, a dezvoltat o pasiune pentru mine, m-a atacat încă de la preluarea mandatului”, a afirmat ministrul la un post de televiziune.

Citește și: Delia Matache, fotografiată de sora sa goală prin casă! Vedeta iUmor, fără sutien și în lenjerie

Reacția lui Carmen Mihaiu, directorul general al Bibliotecii Naționale

Pe de altă parte, directorul general al instituţiei, Carmen Mihaiu, a precizat că acest concert a fost unul artistic și că biblioteca poate organiza în parteneriat sau în regim de prestări servicii, evenimente culturale, artistice și ştiinţifice.

”Biblioteca Nţională poate organiza venimente culturale, artistice, ştiinţifice, profesionale. Există şi un ordin de ministru din 15 ianuarie 2019, care reglementează tarifele practicate de Biblioteca Naţională”, a susţinut directorul general al instituţiei.

Citește și...