Mega-petrecere pentru fiica Sânzianei Buruiană! FOTO

Publicat: 09/01/2020 | 16:57

A fost mare petrecere în familia Sânzianei Buruiană. Izabela, fiica vedetei și a fostului jucător de fotbal Nicolae Zuluf, a împlinit patru ani, fiind născută chiar de Sfântul Ion, pe 7 ianuarie. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale.(CITEȘTE ȘI: DE CE AU ”RUPT-O” DE FAPT ANDREEA ANTONESCU ȘI IUBI. DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE)

Izabela, fetița Sânzianei Buruiană și a lui Nicolae Zuluf, fostul jucător al Concordiei Chiajna, a împlinit 4 ani. Vedeta și soțul ei i-au organizat o super petrecere la un renumit loc de jocă pentru copii din București, Ambasad’Or Play.(NU RATA: ROXĂNICA I-A ACCEPTAT CEREREA ÎN CĂSĂTORIE, DAR ”DA!”-UL L-A COSTAT PE MILIONAR APROAPE 20.000 €!)

Izabela Ioana și-a chemat toți prietenii renumita locație pentru copii, unde sărbătorita s-a costumat în Crăiasa Zăpezii și a venit cu un autovehicul inedit-o limuzină transformată în caleașcă. O animatoare simpatică, deghizată în Elsa, prințesa din Regatul de gheață, a întreținut atmosfera și a adus tortul Izabelei, pe care trona o poza din Frozen.(VEZI ȘI: CUNOSCUTA MANECHINĂ PARE BLESTEMATĂ DUPĂ CE A NĂSCUT! E ÎN PROCES CU TATĂL COPILULUI, IAR ACUM…)

”A fost o petrecere reușită mai ales că a fost și ziua ei de naștere, dar și cea onomastică. Îmi doresc ca Iza să aibă o carieră în modeling, de aceea o duc la concursuri din acestea de Miss pentru fetițe, pentru ca ea să capete încredere în forțele proprii. La ziua ei a primit multe rochițe accesoeizate pe care le vom folosi la concursuri”, a declarat Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană, păcălită la un concurs pentru copii

Sânziana Buruiană a decis să povestească totul public, tocmai pentru ca alte persoane să nu treacă prin aceeaşi situaţie ca şi ea. Vedeta a mers cu fetiţa sa la un concurs, acolo unde i s-a promis că la final va primi bani pentru munca depusă de micuţă ei. La urmă, însă, surpriză. Sânziana Buruiană nu a primit niciun leu.(NU RATA: MOTIVUL IREAL PENTRU CARE SÂNZIANA BURUIANĂ ÎNCĂ ÎȘI ALĂPTEAZĂ FETIȚA, LA 4 ANI: „O SĂ FAC ASTA PÂNĂ FACE VĂRSTA MAJORATULUI”)

„Eu am luat țeapă! Dragii mei, știți că mă aflu într-o perioadă grea din viața mea și că sunt în doliu, dar chiar și așa niciodată nu îmi las la o parte cuvântul și atunci când am de onorat un eveniment mă duc orice ar fi. Așa s-a întâmplat sâmbătă, când am fost la concursul dedicat copiilor. Am ajuns acolo, am stat 5 ore și la sfârșit nu am mai primit onorariul promis. Vi se pare corect? Vi se pare normal că cineva să organizeze evenimente pentru copii, să vina părinţi din toată țara, să plătească taxa pentru copilul lui participant, pentru că sunt promise apariții tv de la eveniment și participarea vedetelor și toate acestea să fie minciună?! Mie nu mi se pare normal, de aceea m-am și hotărat să scriu această postare! Pentru că nu e normal să fim luați în bătaie de joc. E normal dacă ți se promite ceva la un eveniment să și primești! ( și am dovadă scrisă pentru acest lucru o voi arată la momentul potrivit). Atenție, dragi părinţi, nu vă mai duceți copiii la concursuri neacreditate și unde nu aveți nimic de câștigat, diplomele acelea nu reprezintă nimic. Eu am fost păcălită și vreau să învătaţi din ce am păţit eu”, a scris Sânziana Buruiană pe Facebook.