Mega-petrecere fără măști! Mii de tineri s-au înghesuit pe ringul de dans! Imaginile testului experimental, care au făcut înconjurul lumii

Publicat: 01/05/2021 | 21:30

S-a întâmplat la Liverpool, unde mii de tineri au participat la o mare petrecere. Au intrat pe ringul de dans, fără măști de protecție, dar totul a făcut parte dintr-un experiment guvernamental.

Mii de oameni au sărbătorit în noaptea de vineri spre sâmbătă în Liverpool, în ceea ce a fost prima seară legală în club în Marea Britanie fără măşti şi distanţare socială de la începutul carantinelor pandemice, informează DPA. Aproximativ 3.000 de petrecăreţi au intrat vineri seara pe ringul de dans dintr-un depozit din oraşul englez, notează stiripesurse.ro. (CITEȘTE ȘI: MILIARDARUL ROMÂN, ACUZAT CĂ A SĂRĂCIT UN STAT AFRICAN, PETRECERE FARAONICĂ PE INSULA BOGAȚILOR: BĂUTURI DE ZECI DE MII € ÎNTR-O SINGURĂ NOAPTE!)

Mega-petrecere fără măști! Mii de tineri s-au înghesuit pe ringul de dans!

Doar că totul face parte dintr-un program-pilot al guvernului britanic pentru a testa dacă evenimente mari pot fi organizate în siguranţă în timpul pandemiei coronavirusului. Toţi participanţii au trebuit să prezinte un test negativ la coronavirus nu mai vechi de 24 de ore şi trebuie să facă un alt test la cinci zile după eveniment. Cu toate acestea, nu au fost necesare măşti şi distanţare sociale la locul de desfăşurare. „Suntem foarte entuziasmaţi”, a declarat pentru agenţia de ştiri PA Leah Lawless, 18 ani, o tânără care s-a numărat printre norocoşii deţinători de bilete. (NU RATA: TZANCĂ URAGANU, AMENDAT DUPĂ CE A CÂNTAT LA PETRECEREA GINERELUI LUI SILE CĂMĂTARU! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU SĂRBĂTORITUL CÂND AU INTERVENIT MASCAȚII)

Producătorul de evenimente Sam Newson a subliniat că proiectul era urgent necesar în industria care a fost puternic afectată de restricţii. „Am urcat pe scenă foarte devreme şi am lăcrimat un pic, nu am de gând să mint, este foarte emoţionant”, a spus Newson pentru PA.