Mega-party cu “bombardiere” de ziua Anei Mocanu + Lino Golden, un nou “război” cu Alex Velea?!

Publicat: 20/04/2021 | 21:30

CANCAN NEWS  vă prezintă cele mai tari știri din showbiz, acum într-o nouă formă. Apăsați butonul Play pentru o experiență unică. Iată, pe scurt, ce v-am pregătit în ediția de astăzi.

ANA MOCANU, SĂRBĂTORITĂ CU FAST DE PRIETENE

Bombardierele din showbiz nu ratează nicio petrecere! Aranjate și mulate, dar și cu mare chef de distracție, divele sexy au petrecut de mama focului la ziua Anei Mocanu. Avem imagini incendiare!

LINO GOLDEN, DIN NOU ÎN “RĂZBOI” CU ALEX VELEA?

Replici subtile, dar în văzul tuturor! Lino Golden i-ar fi luat în vizor pe Alex Velea și pe Andra Ghinea. Trapperul a lansat un mesaj dur pentru oamenii care i-au fost alături, dar l-ar fi dezamăgit. Izbucnește un nou război între „Băieții de Aur”?

PANICĂ ÎN TVR, DUPĂ CE ARȘINEL A PARTICIPAT LA O EMISIUNE

Alexandru Arșinel a semănat panică la TVR, după ce a participat la o emisiune și nu a purtat masca nici măcar la insistențele prezentatoarei. Ulterior, marele actor a aflat că este infectat cu noul coronavirus, deși fusese vaccinat.

JO ȘI JUNO AU REAPRINS FOCUL PASIUNII?!

O iubire adevărată nu poate fi uitată prea ușor. Jo și Juno continuă să-și bulverseze fanii cu relația lor. Ba se ceartă, ba se împacă, dar un lucru este sigur: scânteia dragostei dintre ei încă mai are puterea de a porni un foc în toată regula.

LIBELULA LUI SPEAK, MULATĂ ȘI PLOUATĂ

Libelula lui Speak a făcut furori pe stradă. Mulată, dar și plouată, Ștefania și-a scos formele la înaintare în cel mai hot compleu sport. Chiar și nearanjată, iubita cântărețului a reușit să întoarcă privirile tuturor.