Mega Image, anunţ de ULTIMA ORĂ! Se schimbă programul de funcţionare! Nu vor mai exista nici magazine non-stop

Publicat: 24/03/2020 | 16:14

În contextul pandemiei de noul coronavirus, Mega Image, celebrul lanț de magazine, deținut de grupul belgian Delhaize, a anunțat că va schimba programul de funcționare în toate centrele comerciale din România. Acestea urmează să fie deschise clienților doar în intervalul 8-21, în condițiile în care, în trecut multe magazine închideau la ora 22, iar altele funcționau non-stop.

Excepție în măsura luată de comania belgiană o fac bătrânii. Persoanele de peste 65 de ani vor putea merge la magazinele Mega Image și în intervalul 7-8 dimineața.

CITEȘTE ȘI: BREAKING! Mihai Șora și soția sa au fost cofirmați cu noul coronavirus! Luiza a făcut anunţul: „Şi doar Dumnezeu…”

Program special și pentru persoanele cu dizabilități

De asemenea, Mega Image a anunțat că lansează în România un nou program, în care persoanele în vârstă și cele cu dizabilități vor avea ore speciale.
Astfel, magazinele Mega Image și Shop&Go vor fi deschise special pentru aceste persoane în intervalul orar 07.00 – 08.00. Practic, începând cu 23 martie, în acest interval, va fi permis accesul în magazin doar pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani și cele cu dizabilități.

CITEȘTE ȘI: Dan Negru, mesaj pentru români în plină epidemie de coronavirus: ”Eram fericiți și nu știam”

În toată țara la acest moment sunt 700 de magazine Mega Image.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde în prezent 706 magazine în București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Iași  și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.