Medicul estetician Adina Alberts, program de solidaritate în contextul epidemie de coronavirus! „Am decis să pun la dispoziția tuturor cetățenilor unitatea spitalicească pe care o conduc…total gratuit!”

Publicat: 17/03/2020 | 17:34

Apariția noului tip de virus a produs o panică la nivel global. Mai toate țările au fost afectate, iar numărul celor infectați este copleșitor. Coronavirus a ajuns și în România, unde autoritățile încearcă să mențină situația sub control și să limiteze extinderea virusului.

În acest context, mai multe unități medicale din România au fost transformate în spații de carantină. După ce pandemia de coronavirus a atins aproape toată planeta, dovezi emoționante de solidaritate au început să apară din partea oamenilor. Mai multe vedete și companii private au sărit în autorul autorităților și și-au arătat susținere, atât prin donații, cât și prin punerea la dispoziție a unor spații în care cei afectați să fie tratați.

Medicul estetician Adina Alberts a anunțat pe pagina personală de Facebook că este gata să ajute. Aceasta a pus la dispoziția cetățenilor unitate spitalicească pe care o conduce. De asemenea, Adina Alberts a făcut apel și la colegii ei de breaslă să se alăture programului de solidaritate și a punctat cât este de necesar ca în aceste momente să fim uniți.

Sănătatea Ta, Prioritatea Mea!

ANUNȚ IMPORTANT!

Am decis să pun la dispoziția tuturor cetățenilor, atât unitatea spitalicească pe care o conduc, cât și experiența mea în medicină.Total gratuit!

Îi mulțumesc doamnei Prefect a Municipiului București, Dna Nicoleta Goleac, care m-a primit astăzi în audiență, pentru deschiderea dumneaei, pentru omenia și empatia de care dă dovadă!

Aștept din partea autorităților competente, a doamnei Primar General Gabriela Firea , a domnului Primar Sector 1, Dan Tudorache , precum și din parte Ministrului Sănătății, a dlui Victor Costache, decizii cu privire la necesitățile pe care aș putea să le acopăr eu și unitatea spitalicească pe care o conduc!

Pe această cale fac un apel către colegii mei care dețin clinici private, să se alăture în acest program de solidaritate, care cu siguranță va face diferența în vremurile ce vin!

Multă sănătate tuturor!”, a scris medicul estetician pe Facebook.