Medicul Alexandru Rafila a fost testat pozitiv. „S-a confirmat infecţia şi în cazul meu, asta e situaţia”

Publicat: 10/12/2020 | 20:55

Alexandru Rafila a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. Acesta a fost testat, iar rezultatul a fost, din nefericire, unul pozitiv. Anunțul a fost făcut joi de către acesta.

Medicul Alexandru Rafila a anunţat joi că în cazul său s-a confirmat infecţia cu noul coronavirus. Infecția acestuia vine după ce în urmă cu câteva zile și soția lui a primit un rezultat pozitiv. În prezent, medicul se află în izolare, iar starea lui de sănătate este una buna. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUSUL LOVEȘTE ÎN FAMILIA LUI ALEXANDRU RAFILA. SOȚIA ACESTUIA A FOST TESTATĂ POZITIV CU SARS-COV-2)

„S-a confirmat infecţia şi în cazul meu, asta e situaţia. Am infecţia, s-a confirmat a doua zi după ce am intrat în izolare. Sunt ok, după cum puteţi să vedeţi, mă simt bine”, a spus Alexandru Rafila, la Antena 3.

Cum a fost infectat Alexandru Rafila

Se pare că Alexandru Rafila a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2 după ce a lua contact cu o persoană apropiată, care era infectată, fără să știe. (VEZI ȘI: FOSTUL MEDIC AL ECHIPEI „ȘTIINȚA BACĂU” A FOST UCIS DE COVID-19. „CICĂ ÎN ZILELE ASTEA NU E BINE SĂ FII POZITIV”)

„Am purtat mască. Toată problema a fost legată de contactul cu un coleg care se testase chiar cu foarte puţin timp în urmă, copiii noştri s-au jucat împreună, am mâncat împreună. (…) După câteva zile, am aflat că aş putea să fiu infectat, pentru că în cazul acelui coleg al meu lucrurile se confirmaseră”, a mai declarat Alexandru Rafila.