Mecanicul care a câștigat ultima ediție “Românii au talent” s-a întors la munca de jos… L-am filmat ”în tură” la service-ul auto! Imagini fabuloase, în premieră națională!

Publicat: 24/06/2020 | 23:38

Radu Palaniță este marele câștigător al celei de-a 10-a ediții a concursului ”Românii au talent”. Cu toate că a ”bifat” marele premiu de 120.000 de euro, nu a renunțat la meseria lui și lucrează cu aceeași dăruire și pricepere în service-ul auto. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini unice cu Radu Palaniță ”în tură” la service-ul auto.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe marele câștigător al celei de-a 10-a ediții a show-ului de la PRO TV, ”Românii au talent”, Radu Palaniță, la service-ul auto din Sectorul 2 al Capitalei unde muncește ca mecanic auto.

Marele câștigător de la „Românii au talent”, modest și discret

Cu toate că a câștigat marele premiu de 120.000 de euro, Radu Palaniță pare să nu renunțe la meseria lui de bază. Chiar dacă a impresionat o țară întreagă cu talentul său, bărbatul dă dovadă de o discreție ieșită din comun și nu abandonează lucrul în service-ul auto. În fiecare zi, acesta muncește cu aceeași dăruire și pricepere. Mai mult decât atât, bărbatul nu ezită să-și ajute colegii atunci când aceștia întâmpină anumite dificultăți.

Radu Palaniță, câștigătorul
Radu Palaniță, câștigătorul „Românii au talent”, a rămas fidel muncii de la service-ul auto

Îmbrăcat modest și extrem de discret, după o zi de muncă istovitoare, Radu Palaniță a plecat de la locul de muncă ținând în mână o cutie, în care presupunem că se afla o piesă de schimb. După ce a pus-o cu grijă în portbagajul mașinii, marele câștigător de la ”Românii au talent” a urcat la volan și a demarat spre casă. De menționat că Radu Palaniță conduce o mașină  modestă, un BMW seria 5 ceva mai vechi. Ca orice mecanic profesionist, Radu Palaniță pare să fi dezvoltat abilități de pilot de raliu. La scurt timp după ce a părăsit zona Faur, acolo unde se află service-ul, bărbatul și-a pierdut urma în traficul aglomerat din Capitală. (VEZI ȘI: PRO TV NU ÎI VA DA TOȚI CEI 120.000 DE EURO! CÂȚI BANI ÎI VOR INTRA ÎN CONT LUI RADU PALANIȚĂ, MARELE CÂȘTIGĂTOR DE AZI-NOAPTE DE LA ROMÂNII AU TALENT)

„Golden Buzz” de la Florin Călinescu!

Radu Palaniță este concurentul de la “Românii au talent” care a primit cel de-al patrulea „Golden Buzz” din sezonul 10. Înainte să urce pe scena show-ului de la Pro TV, el și-a spus povestea de viață și a dezvăluit că și-a descoperit talentul în urmă cu aproape patru ani. Cu vocea sa impresionantă a ridicat întreaga sală în picioare, iar jurații l-au aplaudat frenetic.

Radu Palaniță a primit un „Golden Buzz”

Radu Palaniță are 40 de ani și este mecanic auto. În cadrul primei ediții  “Românii au talent”, el a obținut patru de “Da!” din partea juraților, iar Florin Călinescu a fost cel care a apăsat butonul auriu. Lacrimile i-au inundat și mai mult ochii talentatului concurent, care a fost extrem de surprins de ceea ce a provocat cu numărul său. (CITEȘTE ȘI: CE MESAJ I-A TRANSMIS ANDRA LUI RADU PALANIȚĂ DUPĂ CE A CÂȘTIGAT ROMÂNII AU TALENT! VEDETA DE LA PRO TV I-A MENȚIONAT ȘI PE SIENA VUȘCAN, DAR ȘI PE MIHAI ȚIGARET)

”Primul meu job a fost alături de tatăl meu, de la care eu am învățat o meserie. Am făcut chestia asta în paralel: școala și cu munca și, la un moment dat, pot să spun că am ales munca. Am fost o familie modestă… cu siguranță au fost unele lipsuri în copilărie și cred că chestia asta cumva m-a făcut să zic: Vreau eu să câștig banii mei, să îmi cumpăr eu ceea ce îmi doresc eu. Cam de pe la 14 ani, mi-am câștigat singur banii. De fel… sunt o persoană mai retrasă, mai tăcută, dacă pot să spun așa. Nu prea vorbesc, e o minune, vorbesc mai mult ca de obicei. (…)”, a povestit Radu Palaniță înainte să performeze pe scena de la “Românii au talent”.

Radu Palaniță, marele câștigător al premiului de 120.000 de euro de la ”Românii au talent”

Nu are studii muzicale, dar a participat și la “Vocea României”

„Nu este prima dată când particip la un concurs. Am participat recent la «Vocea României». Din păcate, nu am reușit să întorc niciun scaun. Sper la un trei de Da. (…) Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt în urmă cu patru ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, afirma Radu Palaniță.

După marea finală, Radu Palaniță a oferit și câteva declarații emoționante: Nu credeam că oamenii vor avea atât de multă încredere în mine. Încă nu realizez ce s-a întâmplat. Aș vrea să le transmit tuturor celor care au fost alături de mine și vor fi pe mai departe că acest moment a fost piatra de temelie pentru ceea ce va urma în cariera mea, iar acest lucru li se datorează și lor”. (NU RATA: CUM A „ARANJAT” PRO TV FINALA ROMÂNII AU TALENT. DETALIUL-BOMBĂ OBSERVAT DE UN TELESPECTATOR)

Ce vrea să facă cu marele premiu!

Radu Palaniță a declarat, recent, ce va face în cazul în care va câștiga marele premiu la ”Românii au talent”: „Îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM”. (CITEȘTE ȘI: CUTREMURĂTOR! CE ÎȘI CUMPĂRĂ RADU PALANIȚĂ DE CEI 120.000 DE EURO CÂȘTIGAȚI AZI-NOAPTE LA ROMÂNII AU TALENT)

Artistul le-a mulțumit și celor care l-au votat: „Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.