”McGregor” al României a ajuns ”bonă” cu normă întreagă după ce a renunțat la luptele în cușcă!

Publicat: 09/12/2019 | 22:51

”McGregor” al României a ajuns ”bonă” cu normă întreagă după ce a renunțat la luptele în cușcă! CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Ionuț Atodiresei într-un mall din Capitală, alături de soția și de fetița lui. În timp ce Oana se plimba prin magazine, fostul luptător de K1 a avut grijă de micuța lor, Iris Selena.

Ionuț Atodiresei și soția lui sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți. La începutul lunii martie, în 2018, Oana a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, căreia cei doi părinți i-au pus numele Iris Selena. (CITEȘTE ȘI: FUSTIȚELE LE-AU JUCAT FESTE ȘI LI S-A VĂZUT TOT! ATENȚIE, IMAGINI NECENZURATE!)

”Până la cinci luni, noi am crezut că va fi băiat. Am zis că nu ne gândim la un nume până nu aflăm sexul copilului. Când am aflat că este fată… au început problemele. Probleme în a alege un nume. A notat soția mea aproximativ 100 de nume. Până la urmă, ne-am decis la Iris Selena”, povestea atunci Ionuț Atodiresei.

Un tătic extrem de grijuliu

De când a devenit tătic pentru prima oară, ”Pitbull” este un bărbat împlinit. Iar, acum, la câteva luni după ce a renunțat la luptele în cușcă, Ionuț Atodiresei își dedică timpul, în totalitate, familiei sale.

Zilele trecute, fostul luptător K1 a fost într-un mall din Capitală împreună cu soția și fetița lor. Oana a colindat magazinele pentru a face câteva cumpărături, iar, în tot acest timp, Ionuț Atodiresei nu s-a dezlipit de Iris Selena. A ținut-o în brațe și a vorbit cu ea, în timp ce soția lui analiza, cu atenție, hainele din magazine.

O dovadă în plus că Ionuț Atodiresei este un tătic extrem de grijuliu! (VEZI ȘI: GIGI BECALI A DAT BUZNA PESTE BOSSUL FRF ÎN BIROUL DE LA ”CASA FOTBALULUI”! MILIONARUL S-A AUTODENUNȚAT + CE I-A PROMIS LUI RĂZVAN BURLEANU)

Ionuț Atodiresei, cu fetița lui în mall

În luna iulie și-a anunțat retragerea

În luna iulie, unul dintre cei mai cunoscuţi luptători de kickboxing din România și-a anunțat retragerea. La ultima sa luptă, pe 20 iulie, „Pitbull” a înfruntat un adversar cu 14 ani mai tânăr, Fabrizio Conti. Italianul a rezistat în ring până la final, însă Ionuț Atodiresei a câştigat cu decizie unanimă. (VEZI ȘI: ”REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA ARE PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE! DIAGNOSTICUL PUS DE MEDICI ESTE NĂUCITOR…)

„Am fost emoţionat până la lacrimi înainte de meci, aici mi-am mai revenit, l-am văzut pe Fabrizio Conti cu o dorinţă nebună de a câştiga, m-a trimis o dată la podea deşi era repriza mea, oricum m-am simţit învingător. Voi pune centura asta la loc de cinste lângă celelalte centuri, mă veţi vedea ca antrenor, arbitru şi implicat în alte proiecte”, a declarat la final Ionuţ Atodiresei.

În vârstă de 37 de ani, Pitbull-ul din Fălticeni are la activ 124 de meciuri în kick box, dintre care 64 la profesionişti.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)