Max Toader o pune la punct pe Maria Constantin: ” Îi interzic să mai folosească numele de Toader! „

Publicat: 03/03/2021 | 19:07

 

La aproape doi ani de la moartea lui Marcel Toader, Maria Constantin a făcut dezvăluiri despre căsnicia pe care a avut-o cu acesta. Artista l-a acuzat că ar fi bătut-o și ar fi înșelat-o. Aceste declarații nu au făcut decât să-l scoată din minți pe Maximilian Toader care sare la gâtul ei. 

Fiul lui Marcel Toader a fost profund dezamăgit și deranjat de afirmațiile făcute de Maria Constantin și o pune la punct pe artistă. Max Toader susține că artista se leagă de numele tatălui lui pentru a fi în atenția televiziunilor și pentru a-și mai face puțină publicitate. Nu doar că nu e de acord cu atitudinea Mariei Constantin, dar îi și interzice să mai folosească numele de Toader. Băiatul lui Marcel Toader o

”  Nu știu de ce nu a făcut aceste declarații în momentul în care s-a despărțit de tatăl meu și nu acum, la aproape doi ani de la moartea lui, având în vedere că în momentul despărțirii a afirmat public că nu a fost agresată fizic de către el! Iar despre faptul ca a fost înșelată în timp ce era la Ferma, eu unul nu știu nimic.  Înțeleg dorința de a apărea la televizor și de a povesti trecutul, dar nu înțeleg de ce ai face afirmații negative despre un om mort, care nu se poate apăra!” , a declarat Maximilian Toader pentru Click.ro

Max Toader: „Poate în fața mormântului o să se împace sufletește”

Legat de afirmațiile făcute de acestea conform cărora și-ar dori să meargă la mormântul fostului afacerist, Max Toader susține că nu are nimic împotrivă. Ba mai mult, acesta susține că poate așa va reuși să facă pace cu trecutul.

” O invit cu cel mai mare drag să treacă! Poate în fața mormântului o să conștientizeze că nu este bine ce a afirmat și că viața este trecătoare. Sau poate să se împace sufletește! Culmea, a afirmat la un moment dat că „își dorea să moară în acel moment din câte am înțeles”. Sunt tare curios, după ce ajunge la mormântul tatălui meu, dacă îi va mai trece acest gând „stupid” prin minte! Pe scurt, să se bucure de viață așa cum este ea, că azi ești, mâine nu mai ești”.

VEZI ȘI MAX TOADER PRIMEȘTE MESAJE DE LA TATĂL SĂU: „AM SIMȚIT UN VÂNT RECE”

Maximilian Toader: „Căsnicia cu Maria i-a făcut rău tatălui meu”

De asemenea, fiul lui Marcel Toader a dezvăluit că, în opinia lui, căsnicia cu Maria i-a făcut rău tatălui său. Iar referitor la datoriile cu care a rămas în urma decesului său, Max spune că a reușit să achite o mare parte din ele, însă nu știe nimic despre acele împrumuturi de care tot vorbește Maria.

„Într-o oarecare măsură, da (n.r. – căsnicia cu Maria i-a făcut rău)! Cel mai mare rău făcut a fost sufletește, pentru că el a iubit-o foarte mult.

O foarte mare parte din datorii am reușit să le achit, mai rămân niste bunuri pe numele tatălui meu, pe care le voi vinde și voi achita datoriile sau dacă nu reușesc eu se vor ocupa organele în măsură! Iar despre acele împrumuturi ale Mariei nu știu nimic. 

Îi doresc, cu sinceritate, tot binele din lume, să aibă grijă de ea și o rog să aibă respect față de mine, exact cum am respectat-o și eu în toți anii în care a avut o relație cu tatăl meu! Să încheie acest subiect. Îi interzic să mai folosească numele de Toader!”, a mai declarat Max.

NU RATA CUTREMURĂTOR! CE SCRISOARE I-A ADRESAT MAXIMILIAN TOADER PĂRINTELUI SĂU, LA UN AN DE LA MOARTE: „TATĂ, SPER CĂ ȚI-AI GĂSIT LINIȘTEA”