Matteo și iubita lui și-au botezat fetița! Elena Neagu a atras toate privirile cu rochia ei, iar Antonia și Ilinca Vandici nu au trecut neobservate

Publicat: 28/06/2020 | 09:29

Clipe de bucurie infinită, amestecate cu multe, multe emoții în familia Elena Neagu – Matteo! Cântărețul și iubita lui și-au botezat fetița. După micuța creștină, îmbrăcată într-o rochie superbă albă, mama sa a fost cea care a atras cele mai multe priviri. Printre invitații celebri s-au numărat Antonia și Ilinca Vandici care nu au trecut neobservate.

Citește și: Alex Velea și Matteo ne invită la o promenadă în “Orașul trist”

Matteo și iubita lui, Elena Neagu, și-au botezat fetița

La mai bine de cinci luni după ce a născut-o pe Mia, Elena Neagu are o siluată de invidiat, iar rochia roșie și elegantă aleasă pentru ziua în care și-a creștinat fiica i-a venit ca turnată. Mica prințesă a fost în centrul atenției cu cele două ținute purtate în ziua fericitului eveniment, dar și pentru că a fost cuminte atât înainte de taina botezului, cât și în timpul ceremoniei religioase.

După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, dar și în colajul de mai jos, invitații au respectat distanțarea socială, iar printre aceștia s-au numărat Antonia și Alex Velea, dar și Ilinca Vandici și soțul său, Andrei Neacșu. În timp ce prezentatoarea de la Kanal D a ales o bluză albă și pantaloni negri scurți, cu o croială elegantă, pe care i-a  asortat cu perlele și accesoriul din păr, îndrăgita cântăreață a optat pentru o rochie lungă, cu un decolteu generos.

Nu rata: Antonia, fotografie fără haine! Imaginea a adunat aproape 150.000 de like-uri în nici 24 de ore!

Matteo și partenera lui de viață, Elena Neagu, au botezat-o ieri pe Mia, iar printre invitați s-au numărat Antonia și Alex Velea © Instagram Stories / Facebook
Matteo și partenera lui de viață, Elena Neagu, au botezat-o ieri pe Mia, iar printre invitați s-au numărat Antonia și Alex Velea © Instagram Stories / Facebook

Află și: Matteo și-a lăsat cariera în mâna fanilor de pe Tik Tok! Aceștia au putut să aleagă următorul single al artistului. Am avut emoții de parcă am asistat la a doua naștere”

Într-o postare realizată la câteva săptămâni de la nașterea micuței sale prințese, artistul a mărturisit următoarele într-o postare: “Mă asiguram că Mia va avea cel mai liniștit și confortabil somn.???? Îmi imaginam că viața cu un bebe va fi minunată, dar este o reală binecuvântare”.

Matteo a aflat că va deveni tătic pe WhatsApp

Printre numeroasele lucruri mai puțin știute despre Matteo se numără și numele său real. Și asta pentru că puțini cunosc care sunt cele șase prenume… da, șase prenume, dar, mai ales, numele de familie. Fără să mai lungim suspansul, cântărețul se numește în buletin astfel: Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin Vasiliu.

Artistul și iubita lui, Elena Neagu, și-au dorit de multă vreme să devină părinți, motiv pentru care au pregătit camera primului copil, deși încă nu aflaseră că se întâmplase minunea. Partenera de viață a lui Matteo i-a spus despre sarcină prin intermediul aplicației WhatsApp, unde i-a trimis o fotografie cu testul de sarcină. Imediat ce a văzut poza și a realizat că Dumnezeu i-a binecuvântat cu un bebeluș, el a rămas fără cuvinte.

Mi-a trimis într-o zi o poză pe Whatsapp cu testul de sarcină. M-am blocat, am întins telefonul. Nu am ştiut ce văd, mi s-a blocat creierul. Ştiu cum arată un test de sarcină, dar cred că nu am realizat şi am avut un şoc. După ce am realizat, nu mai ştiam ce înseamnă. Două liniuţe e de bine? E de rău? Am avut vreo 15 minute de blanc total. Bucuria e atât de mare încât nu mai realizezi… Noi ne doream mult de tot să facem un copil. A venit când toate treburile s-au aşezat. Când am reamenajat casa, am făcut o cameră pentru copil. Când s-au aranjat toate, a venit şi copilul. La sfârşitul lui ianuarie o să nască, a povestit Matteo la scurt timp după ce a aflat că va deveni tată.

Fetița cântărețului cu Elena Neagu a venit pe lume pe 25 ianuarie 2020. Mia, prenumele ales pentru prințesa lor, este derivat de la Maria și este singurul cu care cei doi parteneri au rezonat.