Matteo Politi ia exemplul tatălui său, aflat în Italia. “Am mașină, dacă cineva nu poate ajunge la cumpărături sau la farmacie…”

Publicat: 20/03/2020 | 18:59

Pandemia de coronavirus încă face ravagii în Italia, iar numărul deceselor crește de la o zi la alta. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a stat de vorbă cu Matteo Politi, ai cărui părinți se află chiar în Peninsulă, în plin focar de COVID-19. Falsul medic, trimis în judecată pentru exercitarea fără drept a unei profesii și înșelăciune, ia exemplul tatălui său și se oferă, acum, să își ajute semenii. (VEZI AICI: Matteo Politi, și fără iubită, și cu banii luați: “Totul este dificil în viața mea)

În contextul epidemiei de coronavirus din Italia, Matteo Politi a făcut declarații exclusive pentru site-ul nr.1  din România. Controversatul personaj ne-a povestit că părinții lui sunt prinși în plin focar însă se simt bine. Mai mult, tatăl lui Matteo Politi s-ar fi implicat personal în sprijinirea celor care nu-și pot procura singuri medicamente și alimente, motiv pentru care și Matteo Politi s-a gândit la același lucru.

„Tatăl meu s-a înscris ca voluntar la Protecția Civilă, ajută oamenii bătrâni

Chiar dacă trecutul lui nu este unul tocmai curat, italianul se laudă că a câștigat simpatia românilor după ce a anunțat că se implică într-o campanie de strângere de fonduri pentru copiii cu dizabilități și chiar a lansat o piesă, pentru a aduna bani și pentru a ajuta. Mai mult, el a intrat, de curând, și într-un partid politic. De asemenea, Matteo Politi ne-a oferit detalii exclusive și despre situația actuală din Italia, în contextul pandemiei de coronavirus.

Matteo Politi și-a propus să își ajute semenii

„Părinții mei sunt blocați acasă. În Italia este poliție peste tot pe stradă, nu ai voie să ieși pe străzi. Dacă vrei totuși să faci asta, primești o cerere de la poliție, pe care trebuie să o completezi, să spui unde mergi, la ce oră și de ce ieși din casă. Sunt reguli foarte stricte.

Am distribuit eu un video făcut de tatăl meu în Veneția, e așa de gol orașul… Tatăl meu s-a înscris ca voluntar la Protecția Civilă, ajută oamenii bătrâni, merge la ei acasă și le duce mâncare, medicamente, mănuși și măști, tot ce au nevoie. Îi sprijină pentru că sunt bătrâni și nu are cine să îi ajute. Tatăl meu este un om bun, cu suflet mare”, a spus Matteo Politi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1  DIN ROMÂNIA. 

„Este ziua copilului meu, dar nu-l pot suna…”

De asemenea, controversatul italian ne-a mărturisit că, de curând, a fost ziua fiului său, dar din cauza faptului că nu este în relații bune cu fosta iubită, nu a putut sub nicio formă să ia legătura, cu el, pentru a-i spune „La mulți ani”. Mai mult, Matteo Politi a declarat că aici, în București, respectă cu strictețe regulile impuse de autorități și iese din casă doar dacă are mare nevoie de ceva anume.

„Am vorbit cu mama mea și mi-a spus că este Ziua Tatălui în Italia și mai mult, este și ziua copilului meu, dar nu-l pot suna, nu-l pot vizita pentru că nu am o relație bună cu fosta mea iubită. Nu știu dacă este bine… (CITEȘTE ȘI: FALSUL MEDIC MATTEO POLITI S-A APUCAT DE TAXIMETRIE!)

Eu aici în București merg afară doar pentru a-mi cumpăra mâncare sau doar dacă am nevoie de ceva de la farmacie. Sper să fie totul bine… Îi respect foarte mult pe medici, fac eforturi mari pentru noi toți și asta e de apreciat, îi apreciez pentru că se luptă cu această epidemie”, a mai completat Matteo Politi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. 

Matteo Politi, pe urmele tatălui său

Și, pentru că ne-a povestit că tatăl său ajută oamenii și le face cumpărături, dacă au nevoie, italianul ne-a declarat că vrea să facă și el același lucru în București. Iar cine are nevoie de el, îi poate solicita ajutorul pe rețelele de socializare.

„Am mașină, dacă cineva nu poate ajunge la cumpărături sau la farmacie și are nevoie de ceva, eu pot ajuta pe oricine, așa cum face tatăl meu. Trebuie să fim foarte uniți în aceste momente și să arătăm că ne pasă și de ceilalți, nu doar de noi. Cine are nevoie, mă poate contacta pe Instagram sau Facebook. Altceva nu pot oferi acum… Doamne ajută, trebuie să mergem înainte și să sperăm că totul va reveni la normal cât mai curând”, a mai spus italianul pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Matteo Politi spune că vrea să își ajute semenii, după modelul tatălui său

Nu renunță la visul de a avea clinica lui

Chiar dacă a fost trimis în judecată pentru că ar fi profesat fără drept meseria de medic, de curând, Matteo Politi a anunțat pe paginile lui de pe rețelele de socializare că mai are foarte puțin până când clinica lui va fi gata. Mai mult decât atât, italianul a mai menționat că acolo vor lucra unii dintre cei mai buni medici esteticieni din Europa.

„Sunt singur, am 39 de ani și vreau să găsesc femeia potrivită

După ce ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că s-a despărțit de iubita lui, Matteo Politi încă mai caută marea dragoste! Rămas singur, la cei 39 de ani ai săi, controversatul italian vrea să-și găsească „jumătatea” și se declară gata să facă orice pentru acest lucru. Politi ne-a spus că fosta lui iubită, Mihaela, are deja pe altcineva, iar el speră că, în show-urile de televiziune, dacă va fi acceptat, va găsi femeia visurilor. (CITEȘTE AICI: A recunoscut în sfârșit ce studii are + De ce a fost „arestat” în Anglia)

„După ce m-am despărțit de iubita mea, Mihaela, m-am gândit să merg la Insula Iubirii sau la Puterea Dragostei. Am aplicat online la ambele, pentru a cunoaște fete noi, pentru a pleca din locurile în care sunt obișnuit să stau. Știe toată lumea că la ambele emisiuni poți întâlni oameni frumoși. Sunt singur, am 39 de ani și vreau să găsesc femeia potrivită, pentru că deja sunt bătrân.

M-am gândit că la Puterea Dragostei ar putea fi interesant, pentru că ești într-o casă cu femei, poți avea o experiență foarte plăcută. Cred că ar fi ceva bun și benefic pentru mine. Oamenii mi-au zis că sunt carismatic. Să vedem, poate pot să merg.