Matteo, despre viața în trei! Urmează botezul și nunta

Publicat: 13/03/2020 | 19:43

Cântărețul Matteo este un om împlinit din toate punctele de vedere. Cariera lui este în plină ascensiune, iar în ceea ce privește viața personală nu își poate dori nimic mai mult, având în vedere că a devenit tătic și în scurt timp urmează și nunta.

Matteo și iubita lui Elena sunt în culmea fericirii, au devenit părinți. Cei doi sunt foarte bucuroși și savurează fiecare moment pe care îl petrec lângă noul membru al familiei. Fetița lor este sănătoasă și dornică să cunoască lumea.

Într-un interviu acordat pentru verdict.ro, Matteo a povestit despre cum este viața în trei și ce planuri de viitor au. „Eu stau bine cu somnul, pentru că Elena este o mamă mega dedicată si mega responsabilă, adică în momentul în care a apărut Mia s-a dat pe “mother mood” cumva. Stă noaptea cu ea și a doua zi este fresh și la fel de frumoasă ca în prima zi”, a spus Matteo.

Se pare că, apariția fetiței i-a apropiat pe Matteo și Elena, așa că pe lângă botez, anul acesta cei doi vor păși și în fața altarului pentru a-și uni destinele.

Botezul va fi pe data de 24, pentru că pentru 24 s-a născut Mia și am ales o dată tot de 24, dar nu zic luna. Și o să fie un botez restrâns. Nunta o să fie mai pompoasă, va fi tot anul ăsta.”, a declarat Matteo.

VEZI AICI INTERVIUL COMPLET CU MATTEO