”Matinalul” de la Antenă n-o scapă din mână pe ”Miss Funduleț”!

Publicat: 20/02/2020 | 23:51

Când nimeni nu se mai aștepta, Dani Oțil a făcut marele pas! După numai un an de relație cu frumoasa Gabriela Prisăcariu, prezentatorul de la „Neatza” a pus cea mai importantă întrebare din viața lui, iar răspunsul blondinei a fost un mare „Da”. De când s-au logodit, celebrul prezentator de la Antenă n-o scapă din mână pe ”Miss Funduleț”! Colegul de platou al lui Răzvan Simion este ”lipit” de iubita lui la orice apariție în public. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA ANTONESCU, DATĂ DE GOL DE ÎNREGISTRAREA DE LA 112)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Dani Oțil și pe iubita lui, Gabriela Prisăcariu, la un mall din zona de nord a Capitalei, acolo unde a avut loc avanpremiera filmului lui Codin Maticiuc, ”Miami Bici”. (NU RATA:  CU CINE S-A ANTURAT GEORGE BURCEA?!)

De când a decis să renunțe la burlăcie, Dani Oțil pare să fie nedezlipit de focoasa lui logodnică. Cât au stat la intrarea cinematografului, unde au socializat cu celelalte vedete, prezentatorul matinalului de la Antena 1 n-a scăpat-o din mână pe iubita lui, Gabriela Prisăcariu. Din câte se pare, relația dintre ” Miss Funduleț” și Dani Oțil este extrem de strânsă, iar cei doi se comportă asemenea unor adolescenți, care sunt la prima dragoste. (VEZI ȘI: IMAGINI +18 CU MIHAI TRĂISTARIU GOL, GOLUȚ)

Dani Oțil n-o scapă din mână pe ”Miss Funduleț”

Dani Oțil a făcut ”marele pas”!

La începutul acestui an, pe când se aflau în vacanță, departe de țară, Dani Oțil  a făcut marele pas. ”Matinalul” i-a dat iubitei, cu care a avut și încă are o relație foarte discretă, departe de reflectoare, inelul mult așteptat. Gabriela Prisăcariu, acum logodnica lui Dani Oțil, a povestit pentru o publicație din România despre momentul emoționant în care a fost cerută în căsătorie de prezentatorul de la Antena 1. (NU RATA: CELEBRUL LUPTĂTOR ÎL PROVOACĂ PE IUBITUL VIOLENT AL CRUDUȚEI)

”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a spus Gabriela Prisăcariu, pentru sursa citată.

Imediat după ce a fost cerută de soție, Gabriela Prisăcariu a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu superbul inel pe care l-a primit din partea lui Dani Oțil. Prezentatorul nu s-a zgârcit deloc și a cumpărat o bijuterie din aur galben, cu diamant, de toată frumusețea!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)