Matei Dima, decizie importantă după succesul filmului “Miami Bici” în care a jucat alături de Codin Maticiuc! Face o comedie împreună cu Micutzu

Publicat: 07/04/2020 | 14:41
Izolare… creativă! Așa s-ar putea numi această perioadă pentru Matei Dima care a luat o decizie importantă după succesul filmului “Miami Bici” în care a jucat alături de Codin Maticiuc. Artistul a început deja lucrul la o nouă peliculă. Este vorba despre lungmetrajul Teambuilding, la care lucrează împreună cu Micutzu și Alex Coteț. 

Citește și: BRomania, “trădat” de propria mamă. Artistul i-a propus o colaborare, iar femeia… “I-am zis: «Wow, credeam că suntem același sânge!»”

Matei Dima filmează o comedie împreună cu Micutzu

După succesul producției “Miami Bici”, care a devenit cel mai vizionat film românesc din ultimii 26 de ani după primul weekend de la lansarea în cinematografe și care din 1 aprilie a intrat și în grila Netflix, Matei este pregătit pentru un alt gen de comedie. “Teambuilding” – o comedie despre viața de șef și angajat, despre problemele oricărei firme, mici sau mari, de la noi.

“«Teambulding» este adaptarea unui gen de comedie cu care m-am identificat în filmele americane fix în perioada când îmi formam simțul umorului. Este un pas riscant, dar necesar pentru dezvoltarea pieței românești. Tot ce știu acum este că îmi place foarte mult povestea și că sunt foarte entuziasmat să petrec următoarele luni lucrând cu doi dintre oamenii care mă fac să râd cel mai tare în viața reală. Sperăm să facem același lucru și în viața imaginată de noi în «Teambuilding», așa că rămâneți aproape pentru mai multe detalii în următoarea perioadă și follow Viva la Vidra pe Instagram pentru ultimele știri, a dezvăluit Matei Dima.

Nu rata: Codin Maticiuc și BRomania s-au sărutat pasional în filmul Miami Bici! Mărturisiri picante de pe platourile de filmare: “Au fost vreo 5 duble”

La rândul său, Alex Coteț recunoaște că acest proiect este pentru el un pas important, pentru că după ani de experiență în publicitate, a acceptat să se implice în regia de lungmetraj odată cu “Teambuilding”: “Matei și Cosmin m-au motivat să fac un pas pe care îl tot amân de câțiva ani de zile: regie de lungmetraj. Probabil l-aș mai fi amânat încă 10 ani de acum încolo, însă experiența «Miami Bici» mi-a arătat că furtuna perfectă nu există. Trebuie să o creezi. Iar acum mă simt mai pregătit decât aș fi fost în urmă cu doi ani, chiar dacă este greu pentru cineva venit din publicitate, unde mereu decide altcineva pentru tine ce e bine și ce nu e bine în ceea ce faci. Acum, responsabilitatea e doar pe umerii noștri. De aceea mă bucur că Matei și Cosmin au încredere în mine pentru acest proiect și abia aștept să fac oamenii, din nou, să râdă”, a adăugat acesta.

Citește și: Vedetele #stauacasă, dar sunt #cuvoi (I). Alex Velea, Codin Maticiuc, Andreea Bălan, Andreea Antonescu și Fuego vă dau rețete împotriva plictiselii

Rolurile principale în această producție le revin lui Matei Dima și lui Micutzu (Cosmin Nedelcu), acesta din urmă garantând și el umorul și hohotele de râs: “E primul film în care voi avea un rol principal și din start e o onoare, iar asta nu s-a întâmplat pentru că voi fi și eu producător asociat. E o combinație de zile mari, sunt alături de un om teribil de amuzant și teribil, Matei Dima, căruia îi și datorez deschiderea mea față de pasul acesta important din cariera mea. Sub bagheta ilustrului Alex Coteț, om la fel de teribil, care și scrie, dar și regizează această capodoperă comică, mă simt în totală siguranță, dovada fiind nenumăratele clipuri virale construite sub atenta sa supraveghere și viziune. Vă garantez că va fi amuzant”, concluzionează cunoscutul standup-er.

Află și: Cabral nu a mai rezistat și a spus adevărul despre Micutzu: “În primul rând, nu merită să-i…”