Măsuri drastice în Craiova, din cauza coronavirusului. Restaurantele și cafenelele se închid din nou, la câteva zile de la redeschidere

Publicat: 20/12/2020 | 22:29

În Craiova s-au luat din nou măsuri drastice, din cauza coronavirusului. Potrivit informațiilor din presa locală, restaurantele și cafenelele se închid iar, la interior, la numai câteva zile de la redeschidere.

Cafenelele și restaurantele din Craiova se închid din nou la interior, ca urmare a ultimei decizii pe care au luat-o autoritățile. Măsura intră în vigoare duminică la ora 00:00 și este obligatorie până pe data de 3 ianuarie 2021.

Săptămâna trecută, restaurantele din Craiova au fost redeschise la interior. Cu toate acestea, din cauza numărului mare de infectări din ultimele zile, autoritățile din Dolj au decis închiderea acestora, la interior, până pe data de 3 ianuarie 2021, la ora 00:00.

Ce măsuri intră în vigoare în Craiova, din cauza pandemiei

Mai mult, este interzisă organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și sau concerte, este interzisă organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive in, precum și organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau altor evenimente culturale.

Se suspendă activitatea sălilor de jocuri de noroc, iar la hoteluri, pensiuni și vile, restaurantele vor funcționa numai pentru turiștii cazați la locațiile cu pricina.

Observatornews.ro informează că numărul noilor contaminări cu Covid în Craiova a fost, în ultimele 14 zile, de 954. Restaurantele din Craiova s-au redeschis la interior de numai câteva zile, la o rată de infectare de 2.99 cazuri la mia de locuitori, însă au putut funcţiona doar la 30% din capacitate. Acum, la numai câteva zile de la redeschidere, acestea se vor închide din nou în această noapte, până pe data de 3 ianuarie 2021.