Măștile din China au picat testul de calitate! Finlanda și Suedia au oprit distribuția lor în spitale

Publicat: 09/04/2020 | 22:35

Din cauza lipsei de echipamente medicale Romania a recurs la importarea acestora din alte țări. Astfel, au fost efectuate mai multe transporturi care au adus pe teritoriul țării echipamentele. Printre acestea a fost adusă și o cantitate mare de măști de protecție din China.

Însă, se pare că în ceea ce privește calitatea măștilor din China aceasta este serios pusă la îndoială. Acestea au picat testele, iar țări precum Finlanda și Suedia au renunțat a le mai distribuie în spitale. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURIILE TULBURĂTOARE ALE MEDICILOR ROMÂNI TRIMIȘI ÎN SPITALELE DIN ITALIA SĂ TRATEZE BOLNAVII DE CORONAVIRUS: “NE-AU CONFIRMAT ȘI EI…”)

În cazul Finlandei a fost  cumpărată o cantitate impresionantă de măști cu supapa FFP2, dar în urma testelor de calitate reprezentanții au anunțat că nu o să mai fie împărțite cadrelor medicale, așa cum plănuia inițial, potrivit Helsinki Times. (VEZI ȘI: REACȚIA LUI ORBAN DUPĂ CE A VĂZUT FILMULEȚUL ÎN CARE TÂNĂRUL ESTE SNOPIT ÎN BĂTAIE DE POLIȚIST: ”EU LE-AM TANSMIS…” VIDEO)

La fel s-a întâmplat și în cazul Suediei, care a ajuns la aceeași concluzie. În urma mai multor teste suedezii și-au dat seama că multe măști erau de fapt fake-uri din China. „Sunt măști contrafăcute scoase la vânzare acum. Este foarte dificil să faci diferența între oamenii care chiar vor să ajute și cei care vor să câștige bani”, a afirmat o sursă din guvernul suedez pentru ziarul Afton Bladet.