Massimiliano e istorie! Mariana Moculescu s-a mutat în buricul Bucureștiului, ca să fie mai aproape de fiica ei, Nidia

Publicat: 14/12/2020 | 13:17

În urmă cu vreo zece ani, Mariana Moculescu era pe prima pagină a tabloidelor și la multe dintre emisiunile cu „scântei”, dar, odată cu trecerea anilor, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu s-a liniștit și s-a ferit de orice ceartă mediatică.

A reușit să plece cu bine din Italia, de la fostul iubit, un italian bogat, Massimiliano, care se pare că îi făcea zile fripte, și s-a întors în România de mai bine de un an. Dar a preferat să nu mai vină decât foarte rar la televiziuni, ea declarând unor apropiați că în trecut a greșit apărând public în tot felul de scandaluri.

Și-a închiriat o garsonieră pe Calea Victoriei

Deși, la început, când a revenit în țară, i-ar fi fost greu să se readapteze – mai ales că nu mai putea să locuiască în casa fostului soț, Horia Moculescu – Mariana a reușit totuși să se aranjeze destul de bine, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO de la surse din apropierea ei. (CITEȘTE AICI: NIDIA MOCULESCU, DE NERECUNOSCUT)

Ca să fie cât mai aproape de fiica ei, bruneta a închiriat o garsonieră în buricul târgului, pe Calea Victoriei, în vreme ce Nidia și tatăl ei locuiesc pe Brezoianu.

Potrivit surselor noastre, Mariana Moculescu reușește să își mențină un statut decent, chiar dacă chiria lunară pe garsonieră este de aproximativ 200 de euro. (VEZI ȘI: EX-SOTIA IL ACUZA PE MOCULESCU CA A FURAT-O LA FACTURA DE ELECTRICITATE)