Mașină lovită de tren, în Timiș. Doi italieni au fost transportați la spital

Publicat: 13/01/2020 | 22:39

O mașină a fost lovită de trenul IR 1838, Timișoara-Iași în această seară în zona gării Boldur, județul Timiș, a anunțat IPJ Timiș. La fața locului au intervenit o autospecială de primă intervenție, una de descarcerare și un echipaj SMURD.

La momentul redactării acestui articol, circulația feroviară era blocată din cauza faptului că trenul nu poate să-și continue mersul (avarii la locomotivă). Se solicită locomotivă de ajutor din Gara Timișoara Nord, cu plecare prin Topolovăt. În tren sunt aproximativ 100 de persoane. Trenul este încălzit.

Din autoturism au fost extrași doi bărbați, de origine italiană, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani. Aceștia se aflau în stare de șoc și au fost preluați de echipajele medicale. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

ISU Timiș anunță că trenul nu își poate continua drumul din cauza unei avarii la locomotivă și că s-a solicitat o locomotivă de schimb de la Timișoara. În trenul Timișoara-Iași sunt aproximativ 100 de persoane, iar garnitura este încălzită, mai susțin reprezentanții ISU Timiș.