Mașina Laurei Vicol, avocata lui Bebino, vandalizată: ”Ți-e frică să mergi pe stradă!”

Publicat: 17/01/2020 | 16:50

Laura Vicol a trecut prin momente de panică. Avocata lui Bebino și-a găsit mașina vandalizată, chiar în fața instituției.

”Ți-e frică să mergi pe stradă. Eu pentru că am îndrăznit să-l apăr mi s-a adresat un mesaj cu o bilă de rulment, exact în geamul unde este scaunul copilașului (…) Trăim într-o țară în care lumea își permite să te amenințe. Pe vremea Alinei Bica mă amenința DNA cu pușcăria, acum mă amenință interlopii (…) Nu mi-e frică”, a spus Laura Vicol.

Lumea interlopă s-a zguduit din temelii în urmă cu doar câteva zile, când temutul Bebino și-a măsurat puterile cu Cezar Petcu, zis Joe, un important membru al unui clan rival. Cei doi și-au dat întâlnire într-o zonă cunoscută drept ”Groapa”, pe Șoseaua Petricani, dar nu au venit singuri, ci cu ”gărzile” după ei. CANCAN.RO a relatat despre războiul sângeros care a izbucnit și în care s-a folosit tot arsenalul de arme albe.

Bebino a ajuns în stare gravă la spital, cu un deget amputat, un altul care se mai ținea doar în piele și cu multe tăieturi adânci de sabie. Rivalul său, Cezar, a scăpat mai ușor, dar a avut și el nevoie de îngrijiri medicale. Cei doi au intrat și în vizorul Poliției, fiind acuzați de mai multe infracțiuni. De altfel, au și primit mandate de reținere. (CITEȘTE ȘI: MAMA BOXERULUI CARE L-A TĂIAT PE BEBINO SE TEME DE RĂZBUNAREA ”BERCENARILOR”)