Mașină de 400.000 € de Crăciun pentru Regina “Purcari”

Publicat: 21/12/2020 | 23:56

Moș Crăciun a venit mai devreme pentru Regina „Purcari”! Soția milionarului care a pus bazele afacerii cu celebrele vinuri de peste Prut a primit înainte de sărbători o super-„bijuterie” pe patru roți care valorează aproximativ 400.000 de euro. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu Aliona Bostan la volanul noului ei Rolls Royce Cullinan.

Zilele trecute CANCAN.RO a întâlnit-o pe soția lui Victor Bostan în zona Băneasa din Capitală. Aliona Bostan nu a avut cum să treacă neobservată prin traficul din București. Și asta pentru că Regina ”Purcari” se afla la volanul unui superb bolid de lux.

Un cadou foarte vizibil în trafic

Din câte se pare, Moș Crăciun a venit mai devreme pentru soția milionarului care a clădit un imperiu în domeniul vinului. Aliona Bostan a făcut senzație cu Rolls Royce-ul Cullinan de 400.000 de euro pe străzile Bucureștiului. Dacă ținem cont de numerele roșii, bolidul de lux ce a atras toate privirile și a făcut invidioși o mare parte dintre șoferi pare să fie cadoul de sărbători primit în avans de Regina ”Purcari”.(CITEȘTE ȘI: EL ESTE MOLDOVEANUL CARE S-A ”INFILTRAT” PRINTRE MEGA-MILIONARII ROMÂNIEI! E SUPRANUMIT ”REGELE VINULUI” ȘI…)

Moș Crăciun a venit mai devreme pentru Regina „Purcari”

Embargourile Rusiei l-au costat 12 milioane de dolari

Victor Bostan nu a fost dintotdeauna antreprenor și cu atât mai puțin milionar. În perioada școlii s-a specializat în domeniul vinului, iar practica și-a început-o ca oenolog la o vinărie într-un oraș din apropierea satului natal, Cărpineni, din Republica Moldova. (VEZI ȘI: FOSTA IUBITĂ A LUI COSTI IONIȚĂ DIVORȚEAZĂ DE SOȚUL MILIONAR CARE A VRUT SĂ O ÎNECE ÎN JACUZZI LA MAMAIA)

Cred că pot spune că sunt un om fericit, care a reuşit să transforme un hobby – pentru că vinul este un hobby – într-o afacere care a ajuns deja la o valoare mare, la recunoaştere internaţională. Cred că este o descriere scurtă şi adevărată”, spunea Victor Bostan, CEO al Grupului Purcari, care deţine cramele Purcari şi Bostavan din Republica Moldova, precum şi Crama Ceptura din România.

Aliona Bostan este supranumită Regina „Purcari”

Pasiunea pentru vin i-a fost insuflată de părinți și bunici, apreciați la nivel local pentru calitatea vinurilor produse din plantațiile de vie de care se îngrijeau ca de ochii din cap. A făcut foarte mulți bani, dar a și pierdut, cea mai dură lovitură primind-o la începutul anilor 2000, din cauza a două embargouri din partea Rusiei, în care a pierdut peste 12 milioane de dolari.

Asta l-a făcut să lase Rusia deoparte și să se îndrepte către România și piețele din Europa Centrală și de Est. (NU RATA: AM AFLAT CE “TAXĂ DE DIVORȚ” TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ SOȚIA CELUI MAI BOGAT ROMÂN)

Bostan culege laurii succesului
Victor Bostan culege laurii succesului

Victor Bostan a avut grijă să exploateze succesul și popularitatea acestui brand și în scop turistic. Așa că a construit un complex (situat în sud – vestul Republicii Moldova, pe malul râului Nistru, la 120 de kilometri de Chişinău), denumit de el ”chateau în stil francez”, în care doritorii își pot lua o cameră pentru cazare și ulterior să descopere tradițiile vinurilor legendare Purcari.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.