Masca te protejează de COVID-19, dar efectele secundare… Ce spun specialiștii

Publicat: 18/04/2020 | 15:39

Măștile de față care ne protejează împotriva virusului COVID-19 pot avea și efecte secundare neplăcute. Printre acestea se numără iritațiile, pielea uscată și acneea. Specialiștii au, însă, antidotul, pe care musai trebuie să-l urmăm. (CITEȘTE ȘI: MESAJUL CUTREMURĂTOR POSTAT DE COLEGII UNUI BĂRBAT DIN DEVA MORT DE COVID-19. ÎN URMĂ AU RĂMAS SOȚIA, GRAV BOLNAVĂ, ȘI ȘASE COPII)

Pentru a ne proteja fața în această perioadă, specialiștii ne recomandă să folosim produse cu acid hialuronic și să ne menținem fața cât mai hidratată. Este important să ne curățăm fața cu un săpun special după ce dăm jos mască și să aplicăm o cremă hidratantă, scrie observator.tv.

UN CELEBRU MEDIC ROMÂN STABILIT ÎN SUA A DAT ULTIMELE DETALII DESPRE MEDICAMENTUL ”MINUNE” CARE OMOARĂ VIRUSUL COVID-19

În Coreea de Sud, numărul vânzărilor la produsele de îngrijire a feței a crescut, iar vânzările de machiaj au scăzut semnificativ. Și în Statele Unite, vânzările pentru produsele de față au crescut cu 13%, raportează Business Insider.

NU RATA: ANUNȚUL DE ULTIMĂ ORĂ FĂCUT DE MEDICUL ADRIAN STREINU-CERCEL: CÂND IEȘIM DIN CASE PENTRU A MERGE LA MUNCĂ + CONDIȚII DE ÎNDEPLINIT

Pentru iubitoarele de machiaj, makeup artiștii sugerează ca în această perioadă să folosim un fond de ten rezistent la apă, și un machiaj al ochiilor mai accentuat.