Mărturisirile cutremurătoare ale unui fotbalist infectat cu virusul COVID-19! „Îmi venea să-mi smulg pielea”

Publicat: 18/04/2020 | 17:59

Epidemia de coronavirus a făcut numeroase victime la nivel global. Chiar dacă la prima vedere simptomele bolii par asemănătoarea cu cele ale unei răceli mai severe, au existat multe persoane infectate care au descris cât de dur se resimte de fapt această boală. La fel este și în cazul fotbalistului Kamal Mustafa care a povestit prin ce a trecut.

Kamal Mustafa este un fotbalist de 28 de ani, jucătorul lui IK Oddevold, care a fost diagnosticat cu virusul COVID-19. Acesta a făcut unele declarații cutremurătoare despre felul în care s-a simțit și a recunoscut că nu a mai trăit ceva atât de înfricoșător până acum.  (CITEȘTE ȘI: SCANDALOS! CU CÂȚI LEI A FOST AMENDATĂ O PENSIONARĂ DIN CLUJ, PRINSĂ DE POLIȚIȘTI DUPĂ ORA 13:00 ÎN AFARA LOCUINȚEI)

„Timp de mai multe săptămâni, am avut mai multe simptome, dureri în gât, pierderea gustului și mirosului, febră ridicată. Pe 3 aprilie, am chemat salvarea. Atunci a început infernul. Nu-mi amintesc nimic din acea zi, când m-au adus la spital. Doar că îmi venea să-mi smulg pielea, frigeam pur și simplu”, a declarat fotbalistul. (VEZI ȘI: REVOLTĂTOR! CUM ARATĂ MICUL DEJUN PENTRU PACIENŢII CU COVID-19 DE LA SPITALUL JUDEŢEAN NEAMŢ: „BĂTAIE DE JOC!”)

În prezent, la nivel global, au fost confirmate  2,273,986 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care s-a înregistrat un număr total de 156,076 de decese.