Mărturisiri cutremurătoare ale unei paciente de la Spitalului de Urgență din Arad! „Am stat 6 ore cu o femeie moartă în salon”

Publicat: 14/04/2020 | 17:55

O pacientă confirmată pozitiv cu virusul COVID-19 a fost internată la Spitalului de Urgență din Arad. Aici în loc să fie tratată corespunzător și protejată, a trăit clipe terifiante.

Femeia a dezvăluit aseară, în cadrul unei emisiuni, prin ce a fost nevoită să treacă în spital.  „Suntem încuiate în cameră și i s-a făcut rău în timp ce vorbea la telefon. Și am bătut cu pumnii în ușă să vină cineva că îi este rău. Și au venit după jumătate de oră când doamna decedase lângă mine, lângă patul meu. A acoperit-o cu un cearșaf asistenta sau infirmiera, nu știu ce era, că făcusem atac de panică, și a ținut-o acolo de la ora 16.00 până la 22.00. Ceva de groază”, a povestit femeia, în emisiunea Sinteza Zilei.

„Situația este foarte gravă aici, în spital. Suntem încuiați, vine cineva să ne dea tratamentul și să ne ia temperatura. Când ni se face rău, batem cu pumnii în ușă ca să vină cineva la noi. Știți cum se face curățenie aici? Se spală toaleta cu cârpa și, cu aceeași cârpă se spală clanța ușii”, a mai spus pacienta. (CITEȘTE ȘI: AU IGNORAT ORICE RESTRICȚIE! AMENDĂ DE 170.000 LEI PENTRU ŞASE TINERI CE AU FOST PRINȘI ÎNTR-UN BAR)

În urma acuzațiilor aduse conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad a început, marţi, o anchetă internă. (VEZI ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ PARLAMENTUL NU VOTEAZĂ JOI DECRETUL LUI KLAUS IOHANNIS. SE MAI PRELUNGEŞTE SAU NU STAREA DE URGENŢĂ?)

„În urma sesizărilor unei paciente, am început verificările interne la Secţia Boli Infecţioase Adulţi COVID-19, iar ulterior vom comunica primele măsuri care vor fi luate”, a declarat, pentru Agerpres, managerul SCJU Arad, Carmen Lucuţa.