Mărturiile uluitoare ale unui tată, după ce fiica lui s-a dus la muncă în Germania în urmă cu o săptămână: ”A lăsat-o Poliția să plece!”

Publicat: 12/04/2020 | 17:07

Mărturiile uluitoare ale unui tată, după ce fiica lui s-a dus la muncă în Germania în urmă cu o săptămână. Bărbatul susține că Poliția a lăsat-o pe fata lui să părăsească țara, fără niciun fel de problemă.

Bărbatul din Pătrăuți susține că fiica lui a plecat acum o săptămână, pe aeroportul din Iași. Tânăra a plecat pentru un trai mai bun, iar singurele documente pe care le-a arătat au fost biletele și contractul de muncă. Nu a fost nevoie nici măcar de adeverința de la Primărie. De asemenea, bărbatul susține că și alți localnici au părăsit țara în urmă cu două zile, iar oamenii legii nu au intervenit. (CITEȘTE ȘI: PEPE, DISTRUS DE PANDEMIA DE COVID-19. “AM PIERDUT TOT!” ÎN CE SITUAȚIE SE AFLĂ ACUM ARTISTUL)

”A avut contract. Așa a plecat. Când a plecat, af ost Poliție la intrare. Când a văzut biletul și contractul a lăsat-o să plece. Omul merge și muncește ca să aibă un ban, să poată trăi. A plecat de la aeroport de la Iași, au verificat-o să vadă cum. Din localitate de aici, au pleact cinci persoane. Poliția le-a dat drumul”, a spus bărbatul pentru Antena 3.

8.862 de persoane nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei

Până astăzi – 12 aprilie – pe teritoriul României au fost confirmate 6.300 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 852 au fost declarate vindecate și externate.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 500 de apeluri la numărul unic de urgență 112 și 1.486 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor. Prin structurile abilitate ale M.A.I. au fost întocmite, până în prezent, 374 de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

Polițiștii și jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore,  8.862 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 19.190.772 de lei.