Mărturiile uluitoare ale unui medic legist, după ce a făcut autopsia persoanelor care au murit din cauza coronavirusului

Publicat: 17/04/2020 | 09:39

Un medic legist, care a făcut autopsia mai multor persoane decedate din cauza coronavirusului, a făcut mărturii uluitoare.

Klaus Püschel, șeful Institutului de medicină criminalistică din cadrul Spitalului Universitar Eppendorf din Hamburg a efectuat autopsia mai multor victime ale coronavirusului care aveau afecţiuni asociate grave.

”Oricât de crud ar suna, oricum ar fi murit în cursul acestui an”, a mărturisit medicul. (CITEȘTE ȘI: MIRCEA BADEA, ANUNȚ TERIFIANT PENTRU ROMÂNI: “SCAPĂ CINE POATE!” CE CREDE PREZENTATORUL TV CĂ SE VA ÎNTÂMPLA DUPĂ PAȘTE)

Klaus Püschel a rugat-o public pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, să relaxeze restricțiile impuse de autorități pentru ca oamenii să poată reveni la viața normală. Medicul este sprijinit și de psihiatrul Michael Schulte-Markwort: ”Nici una dintre cifrele pe care le cunoaștem nu justifică teama manifestată în Germania față de virus”, a declarat medicul psihiatru pentru Hamburger Abendblatt