Mărturiile șocante ale unui român infectat cu coronavirus. “Am momente în care delirez, îmi ia corpul foc” + “Simt că dau mâna cu moartea”

Publicat: 31/03/2020 | 23:31

Epidemia de coronavirus face tot mai multe victime în România, de la o zi la alta. Ca urmare a cazurilor multiple de infectare cu COVID-19, Suceava a intrat în carantină totală, iar autoritățile au impus măsuri mai drastice în ultimele ordonanțe militare emise, respectiv 4, 5 și 6. Nu doar oamenii din țară au însă de suferit, ci și românii din străinătate. 

Foarte mulți compatrioți au ales calea străinătății pentru un viitor mai bun. Trudesc din greu și speră în fiecare zi că viața li se va schimba în bine. Deși mulți dintre ei au ales să se reîntoarcă în România acum, speriați de pandemia de coronavirus, alții au rămas captivi în țările care i-au adoptat de-a lungul anilor și care le-au oferit, în opinia lor, un trai mai bun. (VEZI ȘI: ANDREEA MARIN A FOST CRITICATĂ DUR! VEDETA ESTE ACUZATĂ CĂ ESTE MAI BINE ECHIPATĂ DECÂT MEDICII, ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI).

Dar ce te faci atunci când te trezești testat pozitiv cu coronavirus, în Franța, departe de familie, de prieteni și de toți cei dragi? Ce faci atunci când te cuprinde disperarea și nu ai idee dacă mai apuci sau nu ziua de mâine, din cauza situației grele în care ești?

Român din Franța, testat pozitiv cu coronavirus

EXCLUSIV. 13 asistente și infirmiere de la Spitalul CFR Timișoara au demisionat, invocând că au copii și bătrâni în grijă

La toate aceste întrebări a oferit răspuns Liviu P, un român care, de mai bine de o săptămână, trăiește un adevărat coșmar. Bărbatul de 37 de ani a fost testat pozitiv cu coronavirus și zilnic se luptă cu dureri și stări pe care le descrie în cel mai crunt mod cu putință.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Liviu P. a făcut declarații șocante despre simptomele pe care le are din cauza infectării cu coronavirus, dar și despre teama care îi inundă sufletul în fiecare zi, teamă care îl face să își imagineze cele mai macabre scenarii legate de faptul că poate nu-și va mai revedea niciodată familia. (VEZI ȘI: CE ESTE CLOROCHINA, MEDICAMENTUL MIRACULOS ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI, PROMOVAT DE DONALD TRUMP! UN BĂRBAT A MURIT DUPĂ UTILIZARE).

Neputință, durere și singurătate: „Mi s-a prăbușit lumea în cap atunci când am aflat”

Liviu P. a plecat în Franța acum șapte ani, iar de atunci se luptă în fiecare zi pentru a le oferi celor trei copii pe care îi are un viitor mai bun și lipsit de griji. Lucrează ca brutar și susține că munca nu i-a pus niciodată probleme. Cu toate acestea, lucrurile aveau să se schimbe în momentul în care a aflat că este infectat cu coronavirus.

S-a trezit singur într-o țară străină, pe patul de spital, într-o stare de sănătate pe care o descrie ca fiind „mâna morții”.

„Coșmarul meu a început în urmă cu opt zile. Mi s-a înfundat nasul și am început să simt și dureri ușoare în gât. Mi-am zis că toate se întâmplă din cauza faptului că îmi place să beau apă, sucuri, toate reci, cu gheață, fie iarnă sau fie vară, am același obicei. 

ALERTĂ la Spitalul Universitar din București/ Medici infectați după ce au intrat în contact cu pacienți confirmați cu COVID-19/ Toate cadrele medicale vor fi testate

După numai o zi, am început să tușesc și să simt o apăsare în plămâni, o durere cruntă și fiecare gură de aer pe care o luam îmi provoca dureri de nedescris. Am început să am dureri de spate, de oase, acum mă doare tot corpul. Apariția febrei m-a speriat și știind că nu este de glumă cu acest coronavirus, m-am testat. Mi s-a prăbușit lumea în cap atunci când am aflat că rezultatul este pozitiv.

Mi s-a confirmat cel mai negru scenariu și m-am trezit singur, pe patul de spital. Le mulțumesc medicilor pentru toate eforturile, pentru că deși am 37 de ani, am plâns ca un copil în fața lor, din cauza durerilor pe care le aveam. 

Pandemia de coronavirus face tot mai multe victime

Am momente în care delirez, îmi imaginez lucruri, îmi ia corpul foc. Mă trezesc de multe ori cu cearșafurile ude leoarcă sub mine, atât de mare este temperatura corpului. Deși vreau să mă gândesc la faptul că este doar un coșmar, mă apucă din nou plânsul și realizez că este crunta realitate pe care o trăiesc. Simt că dau mâna cu moartea și ori de câte ori medicii mă întorc pentru a schimba lenjeria de pe pat, simt că trece un camion peste mine. 

EXCLUSIV. Povestea lui Carmen, voluntară la Spitalul Suceava: „La 10 august am strigat rezist, acum strig la fel. Cu toții vom fi schimbați”

Cu familia vorbesc zilnic, dar atunci când simt că mi se face mai rău, nu-i mai las pe copii să mă vadă pe apelul video. Nu vreau să sufere. Tot ce îmi doresc este să ies sănătos de aici și să mă întorc la familia mea. E greu să fii singur și să te lupți cu boala”, a mărturisit Liviu P, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. 

Vă rog din toată inima mea de român, de soț și de tată: stați acasă!

Pentru că familia îl ține la curent cu evenimentele din România, Liviu P. a aflat că românii nu prea respectă regulile impuse de autorități și ne-a mărturisit că ar face orice ca oamenii să înțeleagă gravitatea situației și să nu se expună pericolului pe care îl constituie COVID-19. (NU RATA: CLORUL, INAMICUL NUMĂRUL 1 AL CORONAVIRUSULUI! UNDE E INDICAT SĂ-L FOLOSEȘTI ȘI ÎN CE CANTITATE, PENTRU A TE PROTEJA).

„Vă rog din toată inima mea de român, de soț și de tată: stați acasă! Vă rog să vă gândiți la voi și la toți oamenii pe care îi iubiți. Dacă stați acum în casă aveți șansa să scăpați mai repede din acest coșmar numit pandemie”, a mai declarat Liviu P., în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)